Review: SBK Generations

Σταθερή αξία για τους λάτρεις των δύο τροχών.

Η Milestone μας φέρνει για ακόμα μια χρονιά τα δίτροχα τέρατα του SBK στις οθόνες μας με το SBK Generations. Ένα τίτλο πλούσιο σε περιεχόμενο και με υψηλά επίπεδα εξομοίωσης που θα προσφέρει στιγμές απόλαυσης στους νέους λάτρεις της σειράς, αλλά δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο στους “παλιούς’.

Το SBK Generations

έρχεται γεμάτο περιεχόμενο καθώς περιλαμβάνει τέσσερις σεζόν ξεκινώντας από το 2009 και τα πρωταθλήματα SBK, WSS και STK.Οι επιλογές που έχουμε είναι Free Play, SBK Experience, Carreer mode και Multiplayer. Η πρώτη επιλογή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα quick play αγώνα ή ακόμα και πρωταθλήματος. Στο SBK Expirience θα βρεθούμε αντιμέτωποι με challenges, επτά για κάθε σεζόν συν έξτρα challenges όπου θα συμμετέχουν SBK legends. Στο Carreer mode είναι που θα αναδείξουμε το ταλέντο μας. Καλούμαστε να φτιάξουμε τον οδηγό μας, να διαλέξουμε οδηγικό στυλ και να υπογράψουμε το πρώτο μας συμβόλαιο. Από εκεί πλέον ξεκινάει ο δύσκολος και απαιτητικός δρόμος για την ανάδειξή μας. Υπάρχουν οι reputation points που θα κεντρίσουν το  ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ομάδων και τους κερδίζουμε με διάφορους τρόπους. Αρχικά με τις επιδόσεις μας στην πίστα, εάν καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο της ομάδας μας, εάν καταφέρουμε να νικήσουμε τον special opponent που θα χουμε στον αγώνα, ενώ επιπλέον πόντοι κερδίζονται εάν βγούμε πρώτοι στην πίστα της χώρας μας. To multiplayer δυστυχώς συνοδεύεται από πολλά προβλήματα και παρά τις προσπάθειες μας καταφέραμε να τρέξουμε ελάχιστους αγώνες, στους οποίους δεν υπήρχαν 16 συμμετοχές όπως διαφημίζεται.

 Ο τίτλος διαθέτει πληθώρα επιλογών ώστε να προσαρμόσετε τη δυσκολία στα μέτρα σας ή να διαλέξετε μία από τις τρεις έτοιμες επιλογές: Low, Medium ή Full Simulation. Φυσικά η απόλυτη εξομοίωση επιτυγχάνεται με την επιλογή full simulation και με τις ταχύτητες στο χειροκίνητο, αλλά το παιχνίδι αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από απαιτητικό και αυτού του επιπέδου ρυθμίσεις απευθύνονται μόνο στους θιασώτες του είδους. Από κει και πέρα το παιχνίδι διαθέτει όλες τις official ομάδες με τους αναβάτες τους ενώ διαθέτει 17 πίστες συνολικά που σε συνδυασμό με το carreer mode θα σας κρατήσουν πολλές ώρες κολλημένους. Ξεκινώντας με την πρώτη ομάδας σας, γρήγορα θα βρεθείτε στα πιτ για τα qualifications και στη συνέχεια για τον αγώνα. Σας δίνεται η δυνατότητα να επεμβαίνετε στη μηχανή σας, να σώζετε τα στοιχεία της τηλεμετρίας, ακόμα και να συμβουλεύεστε τον μηχανικό της ομάδας ο οποίος θα σας δώσει συμβουλές και βέλτιστες τροποποιήσεις της μηχανής σας. Τα μενού είναι όμορφα με τις απαραίτητες πληροφορίες και στατιστικά να εμφανίζονται πάντα, ενώ θα απολαμβάνουμε πραγματικά βίντεο με στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες.

Εκεί που χωλαίνει ο τίτλος είναι στα γραφικά του. Ενώ τα μενού του και η γενική του παρουσίαση κινείται σε υψηλά επίπεδα, τα γραφικά του μοιάζουν σχεδόν προηγούμενης γενιάς. Οι μηχανές χάνουν σε λεπτομέρεια όταν ξεκινάει ο αγώ

Keywords
Τυχαία Θέματα