Εξαγορά του WhatsApp από το Facebook;

Γνωρίζετε την εφαρμογή WhatsApp; 

Είναι μία πολύ διαδεδομένη εφαρμογή ανταλλαγής δωρεάν μηνυμάτων, εικόνων και βίντεο, μέσω ίντερνετ, μεταξύ των χρηστών που έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή τους το συγκεκριμένο application. Χρησιμοποιείται καθημερινά από 100 εκατ. χρήστες σε πάνω από 100 χώρες και μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε Android, iOS, Windows Phone,

Symbian, S40 και BlackBerry συσκευές. Φαίνεται ότι αυτή η ευρεία χρήση της εφαρμογής κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της κοινωνικής ιστοσελίδας Facebook και δείχνουν ότι θέλουν να την εντάξουν στην δυναμικό της ώστε να κερδίσει την mobile αγορά. Η συμφωνία, παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να έρχεται εύκολα, αφού υπάρχουν δύο παράμετροι στις οποίες δεν συμφωνούν οι developers του WhatsApp. Η πρώτη είναι η πολιτική διαφημίσεων. Στο WhatsApp δεν υπάρχουν διαφημίσεις ενώ άμα εξαγοραστεί από το Facebook, το πιθανότερο είναι να δούμε διαφημίσεις στην εφαρμογή. Και το δεύτερο “αγκάθι” είναι ότι οι δημιουργοί θεωρούν λανθασμένη κίνηση την πώληση της εφαρμογής τους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καθώς έχει ιδρυθεί το 2009.
Εμείς προσωπικά ελπίζουμε να μην γίνει μια τέτοια εξαγορά γιατί οι διαφημίσεις βαραίνουν τις συσκευές και τις ίδιες τις εφαρμογές.

Εξαγορά του WhatsApp από το Facebook;

Keywords
Τυχαία Θέματα