PlayStation Store: 5/12/2012

Guardians of Middle Earth, νέo DLC για τo Darksiders II και demo του Ni no Kuni.

Μπήκαμε πια στον Δεκέμβριο όπου τουλάχιστον για την βιομηχανία των video games είναι ένας μήνας...αγρανάπαυσης αφού οι νέες κυκλοφορίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Υπάρχουν

πάντως και οι εξαιρέσεις καθώς σε μια εβδομάδα βγαίνει το Darkfall Unholy Wars, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες στον χώρο των MMORPG.

Εν τω μεταξύ, το εβδομαδιαίο update του PlayStation Store είναι για ακόμη μια φορά γεγονός και προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο για όλα τα γούστα και όλα τα format. Αξίζει να σταθούμε ιδιαίτερα στο Guardians of Middle Earth, ένα νέο Action-RPG/Strategy στα πρότυπα του δημοφιλέστατου League of Legends. Ο πυρήνας του gameplay είναι παρόμοιος με τα υπόλοιπα MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), καθώς δύο πενταμελείς αντίπαλες ομάδες ηρώων μάχονται με σκοπό η μία να καταστρέψει την βάση της άλλης. Το Guardians of Middle Earth έχει αναπτυχθεί από την Monolith Productions, η οποία έχει στο ενεργητικό της αρκετές αξιόλογες δημιουργίες όπως τα Condemned 2: Bloodshot, Condemned: Criminal Origins, F.E.A.R και Alien Versus Predator 2.

Σήμερα είναι επίσης διαθέσιμο το demo του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Το Ni no Kuni φτάνει στα ράφια των καταστημάτων στις 25 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο PS3 και αναμένεται να ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους των JRPG. Επιπλέον, είχαμε αρκετά ακόμα σημαντικά downloads στο χώρο των Action RPG όπως το νέο DLC για το Darksiders II. To The Demon Lord Belial διαρκεί περίπου 2-3 ώρες και περιλαμβάνει καινούργια όπλα και αντικείμενα, καθώς και ένα νέο boss τον δαίμονα Belial. Η Capcom διέθεσε σήμερα το A Trial for Adventurers – Challenge Pack για το Dragon's Dogma, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Τέλος, να προσθέσουμε ότι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Playstation Plus μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τα Batman: Arkham City, Limbo και Vanquish.

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα downloads του PlayStation Store:

Προσφορές PlayStation Plus:
4 Elements HD - 10% έκπτωση
Batman: Arkham City – Δωρεάν
Capcom Classics Reloaded – 50% έκπτωση
Capcom Classics Collection Remixed Essentials - 50% έκπτωση
Capcom Puzzle World - 50% έκπτωση
Jetpack Joyride – 50% έκπτωση
Limbo – Δωρεάν
Vanquish – Δωρεάν
Marble Run Dynamic Theme – Exlusive
Mega Man Maverick Hunter X – 50% έκπτωση
Monster Hunter Freedom Essentials - 50% έκπτωση
Monster Hunter Freedom 2 Essentials - 50% έκπτωση
Monster Hunter Freedom Unite - 50% έκπτωση
Power Stone Collection - 50% έκπτωση
Rayman: Origins - 10% έκπτωση
Street Fighter Alpha 3 Max - 50% έκπτωση
topatoi: The Great Tree Story - 10% έκπτωση

PS3 Games
Brothers in Arms: Hell's Highway: €19.99
Darksiders II: €39.9

Keywords
Τυχαία Θέματα