Τα Digimon επιστρέφουν!

Φαινομενικά το PSP σε Ευρώπη και Αμερική δεν τα πάει καλά. Στην Ιαπωνία όμως η κονσόλα και τα παιχνίδια που κυκλοφορούν κάνουν πολύ καλές πωλήσεις. Η BandaiNamco για να γιορτάσει τα 15 χρόνια Digimon, στις 17 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο παιχνίδι που θα βασίζεται στη σειρά Digimon Adventure (Ντίτζιμον για εμάς).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ρόλων όπου θα έχουμε

στην επιλογή μας 3 χαρακτήρες με τα Digimon τους. Φυσικά θα μπορούμε να διαλέξουμε όποιους χαρακτήρες μας αρέσει, αρκεί να μας το επιτρέπει το σενάριο. Τα στατιστικά των συντροφικών μας Digimon μπορούμε να τα αυξήσουμε με την χρήση των DigiPieces τοποθετώντας τα στο DigiPanel σαν κομμάτια παζλ. Τα DigiPieces μπορούμε να τα βρούμε σε σεντούκια, σαν drops απο τα άγρια Digimon ή δημιουργώντας τα με τις συνταγές που είναι διαθέσιμες.

-Μήπως θα έπρεπε και τα Pokemon παιχνίδια να γίνουν 3D;

Το παιχνίδι ενώ δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για Αμερική και Ευρώπη (αν και λογικά θα αποκτήσει λόγω της Saban Entertainment που απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς ξανά) αλλά στην Ιαπωνία θα βρίσκεται στα ράφια των μαγαζιών στις 17 Ιανουαρίου 2013

Παρακολουθήστε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ τρέιλερ στο παρακάτω βίντεο!

Τα Digimon επιστρέφουν!

Keywords
Αναζητήσεις
epistrefoun ta digimon
Τυχαία Θέματα