Τα Τop5 Games των Συντακτών του Gameside.gr

Το 2012 ήταν μια πλούσια χρονιά για το gaming, προσφέροντας μας τίτλους μεγαθήρια, αλλά και μικρά διαμάντια που ξεχώρισαν και λατρεύτηκαν.

Σε αυτό το άρθρο κάθε συντάκτης του Gameside.gr αναπολεί και θυμάμαι τα παιχνίδια του 2012 που του μείνανε για το κάτι ξεχωριστό που του προσέφεραν στην gaming εμπειρία του, για τις ώρες που ξόδεψε μαζί τους, είτε πρόκειται για blockbusters τίτλους είτε για μικρές παραγωγές, είτε σάρωσαν στα βραβεία είτε όχι,ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Ας δούμε λοιπόν κατά πόσο κάποιο παιχνίδι μπορεί να ξεχωρίζει γενικώς ή εξαρτάται από τα γούστα και τις

προτιμήσεις του εκάστοτε gamer.

ZlaveGR - SpartacusGR - GreekSlayer983 - JusperX - Avenger_Seraphim

Ζήσης Π. (ZlaveGR)

5.Puzzlecraft

Ίσως οι περισσότεροι να μην γνωρίζεται καν αυτό το παιχνίδι για iOS. Πρόκειται για ένα απλό puzzle game όπου μαζεύοντας πρώτες ύλες κτλ αγοράζεις εργάτες, χτίζεις και αναβαθμίζεις σιγά σιγά το Βασίλειο σου. Είναι ο μόνος τίτλος που με έκανε να τερματίσω παιχνίδι στο κινητό και να ασχολούμαι μαζί του με την πρώτη ευκαιρία στη δουλειά,καφέ,τουαλέτα….η γοητεία του casual gaming προφανώς!

4. Uncharted Golden Abyss

Δε χρειάζονται πολλά λόγια για έναν από τους καλύτερους τίτλους για PSVita, με γραφικά και διάρκεια τίτλων οικιακής κονσόλας, έδωσε στο φορητό της Sony το παιχνίδι που έθεσε τα πρώτα standards, δίνοντας μας μια καλή γεύση των δυνατοτήτων του φορητού. Με μια περιπέτεια να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου και με την ευκολία της φορητότητας, δεν θα μπορούσα παρά να μείνω εντυπωσιασμένος από τον τίτλο.

3.The Walking Dead

Ως φαν της δουλειάς της Telltale και του Walking Dead, δοκίμασα το νέο episodic adventure κατευθείαν μόλις βγήκε το πρώτο επεισόδιο και φυσικά δεν απογοητεύτηκα. Το art style του τίτλου, οι αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία, τα συναισθήματα που βγάζει, το κατατάσσει ως την καλύτερη δουλειά της Telltale έως τώρα. Δεν αναδείχθηκε άδικα στα VGA ως GOTY, κάτι που εξέπληξε πολύ κόσμο που περίμενε μια πιο ασφαλή επιλογή.

2.Spec Ops: The Line

Ο τίτλος φαινόταν πως θα είναι ακόμα ένα κλασσικό 3rd person shooter και ως ένα σημείο ήταν. Είχε έναν πολύ καλό τεχνικό τομέα, ένα εντυπωσιακό κατεστραμμένο Dubai, δράση, αφήγηση, twist στο τέλος, αλλά κατάφερε και έκανε αυτό που όλοι οι υπόλοιποι τίτλοι του είδους αποφεύγουν. Μας κάνει να νιώσουμε τύψεις για τις επιλογές και πράξεις μας, να αμφισβητήσουμε την ακεραιότητα μας και να γίνουμε αντιήρωες. Εντυπωσιακό.

1.Max Payne 3

H τρίτη περιπέτεια του Max Payne έρχεται δια χειρός Rockstar, κάτι που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την ποιότητα του τίτλου. Μπορεί να λείπει το noire στοιχείο που είχαν τα δύο πρώτα Max Payne, αλλά αυτό δε αλλάζει το γεγονός ότι ο τίτλος πλησιάζει επικίνδυνα την κινηματογραφικότητα Χολιγουντιανών παραγωγών, με μια φρενήρη πορεία γεμάτη δράση και εκπληκτικές σκηνές, με έναν Max σακατεμένο ψυχολογικά να προσπαθεί να λυτρωθεί. Ένας τίτλος που σίγουρα αξίζει την προσοχή και τα λεφτά μας.

Τα Τop5 Games των Συντακτών του Gameside.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα