Acer Revo RL80 με Sandy Bridge CPU και Windows 8 Desktop PC

18:15 8/11/2012 - Πηγή: TechFan

Ο Νέος Acer Revo RL80 είναι ένα μικρό desktop PC με επεξεργαστή Intel Core i3-2377M Sandy Bridge, με τα Windows 8 και μια μονάδα δίσκου DVD. Ο υπολογιστής δεν είναι ότι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι μια παλιά εξωτερική μονάδα DVD και είναι διαθέσιμος για προ παραγγελία για περίπου $ 500. Η τιμή φαίνεται λίγο μεγάλη σε μια εποχή που θα μπορούσατε

να πάρετε ένα φορητό υπολογιστή με παρόμοια χαρακτηριστικά και λιγότερα χρήματα. Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί υπολογιστές τόσο μικρή που να διαθέτουν επεξεργαστή Intel Core.

Ο Revo RL80 διαθέτει επίσης 4GB μνήμη RAM και 500GB σκληρό δίσκο, 4 θύρες USB 2.0, 2 θύρες USB 3.0, DVI, HDMI, S / PDIF, υποδοχές ήχου, καθώς και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών flash. Επίσης, έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για 802.11a/b/g/n Wi-Fi και Bluetooth 4.0 και ένα Gigabit Ethernet προσαρμογέα. Οι διαστάσεις του είναι 21 x 21 x 5,3 εκατοστά.

Δεδομένου ότι ο υπολογιστής έχει επεξεργαστή Sandy Bridge με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι σε θέση να χειριστεί HD βίντεο, αλλά μην περιμένετε κορυφαία απόδοση γραφικών. Οι νεότεροι επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel προσφέρουν σημαντικά καλύτερη απόδοση των γραφικών. Η Γερμανική ιστοσελίδα MobileGeeks αναφέρει ότι η Acer θα προσφέρει επίσης μοντέλα με Celeron και Pentium επεξεργαστές σε χαμηλότερες τιμές, καθώς και ένα προαιρετικό Blu-Ray δίσκο στη θέση της μονάδας δίσκου DVD.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα