H Samsung αποκάλυψε το GALAXY Grand, ένα 5 ιντσών Phablet

Η Samsung, η καινοτόμος εταιρία επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της με μία ακόμη συσκευή, ανακοινώνοντας ένα αξιοπρεπές phablet σε μια αποδεκτή τιμή. Η συσκευή έρχεται με μια τυπική οθόνη WVGA με ανάλυση 480 x 800 pixels και πυκνότητα 186ppi. Η οθόνη δεν μπορεί να παράγει ζωηρά χρώματα, όπως στα Galaxy SIII ή Note 2, αλλά θα ικανοποιήσει κατά πολύ τις ανάγκες των ατόμων που ψάχνουν ένα προσιτό τηλέφωνο.

Ένας 1.2GHz

dual-core επεξεργαστής τροφοδοτεί την συσκευή με 1GB μνήμη RAM. Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες SDXC με μέγιστη χωρητικότητα 64GB. Υπάρχει ήδη 8GB εσωτερική μνήμη και έρχεται με Wi-Fi, Bluetooth, GPS, HSPA + συνδεσιμότητα και μια 2.100 mAh μπαταρία. Μια 8MP κάμερα συνοδεύει τη συσκευή. Η κάμερα διαθέτει backside illumination αισθητήρα (BIS) για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και έχει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p.

Το phablet έρχεται με το Android 4.1.2 Jelly Jelly Bean με μια 4,2 ενημέρωση πιθανών να ετοιμάζετε. Το Samsung Galaxy Grand θα διατεθεί σε μια Dual-SIM έκδοση (η GTI9082), καθώς και ένα μοντέλο- με μια SIM (GTI9080) θα έρθει αργότερα. Η συσκευή θα περιλαμβάνει επίσης όλες τις «premium» Samsung εφαρμογές, όπως και το Samsung Hub. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του Grand δεν είχουν ανακοινωθεί, αλλα λογικά θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή : pocketdroid.net

Keywords
Τυχαία Θέματα