H Sony ανακοίνωσε το SmartWatch 2 με IP57 πιστοποίηση (βίντεο)

17:15 25/6/2013 - Πηγή: TechFan

Μαζί με το Xperia Z Ultra phablet, η Sony ανακοίνωσε σήμερα επίσημα και το SmartWatch 2, ένα ρολόι που συνδέεται με το Android smartphone σας. Το νέο SmartWatch 2 έχει ένα νέο σχέδιο εμπνευσμένο από το Xperia Z με ωραία εμφάνιση και ένα κουμπί αλουμινίου.

Το ρολόι

συνδέεται με οποιοδήποτε Android smartphone ή tablet μέσω Blueetoth και μπορεί να δείξει τα μηνύματα κειμένου και τις εισερχόμενες κλήσεις καθώς και να σας δώσει τις Facebook και Twitter ενημερώσεις, να εμφανίσει τις καταχωρήσεις του ημερολογίου και να λειτουργήσει ως τηλεχειριστήριο σε πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής.

Η Sony ισχυρίζεται ότι το SmartWatch 2 είναι σημαντικά πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του, είναι επίσης ανθεκτικό σε πιτσιλιές νερού και στην σκόνη και έρχεται με πιστοποίηση IP57. Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το SmartWatch 2, σύμφωνα με τη Sony.

Διαθέτει ένα σώμα από αλουμίνιο και βραχιολάκι από ανοξείδωτο χάλυβα. Το ρολόι διαθέτει NFC συνδεσιμότητα για εύκολη αντιστοίχιση και σύνδεση και θύρα microUSB για φόρτιση. Έχει μια 1.6 ιντσών οθόνη με ανάλυση 220 x 176 pixels, η οποία η Sony λέει ότι είναι πολύ καλή για ανάγνωση και προσφέρει μεγάλη αναγνωσιμότητα στο φως του ήλιου.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του έξυπνου ρολογιού περιλαμβάνουν τηλεχειριστήριο παρουσιάσεων χρησιμοποιώντας την Presentation Pal εφαρμογή ή να τραβήξετε μια φωτογραφία εξ αποστάσεως μέσω της smart camera εφαρμογής.

Το Sony SmartWatch 2 θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο από το Σεπτέμβριο, με μια ευρεία ποικιλία απο τυποποιημένα 24 χιλιοστών βραχιολάκια καθώς και νέα βραχιολάκια της Sony. Η τιμή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα