Newman Ν2 : Ένα κινέζικο smartphone με quad core CPU, 13 MP κάμερα, οθόνη HD για $ 240

Η Newman δεν είναι ακριβώς ένας απο τους σημαντικούς κατασκευαστές smartphone στην Κίνα, αλλά το νέο τηλέφωνο της, το Ν2, θα μπορούσε να βοηθήσει την εταιρεία να φτάσει εκεί. Αυτό περιλαμβάνει μια 4,7 ιντσών οθόνη και θα αρχίσει να πωλείται πολύ σύντομα για τη χαμηλή τιμή των 1.499 γιουάν (237 δολάρια), με το μεγαλύτερο μέρος των χαράκτηριστικών να είναι ίδια με το εξαιρετικά δημοφιλές S3 Galaxy της Samsung.

Η

οθόνη έχει 1280 x 720 pixels ανάλυση, στο εσωτερικό υπάρχει ο ίδιος quad-core Exynos 4412 επεξεργαστής (στην πραγματικότητα χρονισμένος υψηλότερα, στο 1,5 GHz), σε συνδυασμό με το 1 GB μνήμη RAM. Στο πίσω μέρος του Ν2 υπάρχει μια κάμερα 13MP (το S3 έχει μόνο 8 MP), ενώ η μπαταρία είναι επίσης μεγαλύτερη, στα 2.500 mAh. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια 2 MP κάμερα, τρέχει το Android 4.0 ICS και έχει 8 GB για αποθήκευση.

Η συσκευή αναμένεται να διατεθεί πολύ σύντομα, με την τελική εμφάνιση να είναι μια απο τις δύο φωτογραφίες που βλέπετε. Ο λόγος για αυτό είναι απλός, η εταιρεία δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο σχέδιο ήταν καλύτερο, γι ‘αυτό ζήτησε από τους υποψήφιους πελάτες της να ψηφίσουν. Το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας θα είναι εμφανές στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Ν2. Ακόμα η εταιρία δεν ανακοίνωσε αν η συσκευή διατεθεί εκτός κίνας.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : unwiredview.com

Keywords
Τυχαία Θέματα