Stick It: Η Εφαρμογή που φέρνει το Pop-Up Play του Galaxy S3 σε όλες τις συσκευές Android

16:50 31/5/2012 - Πηγή: TechFan

Ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που μας εντυπωσίασαν στο νέο Galaxy είναι το Pop-Up Play, η δυνατότητα δηλαδή να ελαχιστοποιήσουμε ή να κάνουμε resize ένα video που παρακολουθούμε.Έτσι μπορούμε να κάνουμε ότι άλλο θελήσουμε όπως browsing ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούμε το video σε ένα μικρό κομμάτι της οθόνης μας.

Στο Google

Play βρήκαμε το Stick It, μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό με ένα οποιοδήποτε Android κινητό. Συγκεκριμένα μας επιτρέπει να αλλάξουμε το μέγεθος του παραθύρου όπως μας βολεύει, ενώ μπορούμε να ανοίξουμε και περισσότερα από ένα videos ταυτόχρονα. Φυσικά για το τελευταίο θα χρειαστούμε ένα σχετικά δυνατό επεξεργαστή που θα μπορέσει να σηκώσει την αναπαραγωγή των videos.

Εάν κάποια στιγμή δεχθούμε ένα SMS ενώ βλέπουμε ένα video, αυτό δε πρόκειται να σταματήσει, με την εφαρμογή να αποτρέπει το κλείσιμο του video. Όσο αφορά τα controls του video player θα βρούμε όλες τις λειτουργίες που διαθέτουν οι περισσότεροι σύγχρονοι players, όπως επιλογή για fast forward, παύση backup του video κ.α

Θα βρούμε το Stick It στο Google Play με την τιμή του στα 1.49 Ευρώ.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή: androidhellas.com

Keywords
Τυχαία Θέματα