Tablet για παιδιά απο την Polaroid

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Polaroid αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε ένα νέο tablet που έχει αναπτυχθεί για τα παιδιά και είναι εξοπλισμένο με μια μια 7 ιντσών capacitive οθόνη πολλαπλής αφής με ανάλυση 800 x 480 pixels. Το Polaroid PTAB750 tablet για τα παιδιά τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή 1GHz, υποστηρίζεται από 512MB μνήμη RAM και περιλαμβάνει 8GB

εσωτερική μνήμη με μια υποδοχή κάρτας SD για επέκταση της μνήμης εάν χρειαστεί. To Polaroid PTAB750 έχει σχεδιαστεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών και είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένα προστατευτικά από καουτσούκ σε συνδυασμό με αδιάβροχη προστασία.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια 2 megapixel κάμερα, ασύρματη συνδεσιμότητα, με το tablet να έρχεται προ φορτωμένο με κορυφαίες σε βαθμολογία εφαρμογές μάθησης και τα Dr. Seuss & Smithsonian διαδραστικά βιβλία, το Nook βιβλιοπωλείο και reader και custom web browser με γονικό ελέγχο που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά σας όταν χρησιμοποιούν το δισκίο. Το Polaroid PTAB750 tablet για τα παιδιά είναι τώρα διαθέσιμο στην αγορά για $ 149,99 απευθείας από το κατάστημα Polaroid Online.

Πηγή : polaroidstore.com

Keywords
Τυχαία Θέματα