Ανακοινώθηκε το Motorola Moto G και επίσημα με τιμή €179

Σε μια εκδήλωση σήμερα, η Motorola ανακοίνωσε επίσημα το Moto G, ένα προσιτό mid-range smartphone. Διαθέτει μια 4,5″ 720p οθόνη από άκρη σε άκρη που είναι καλυμμένη με Gorilla Glass 3 για επιπλέον προστασία από γρατζουνιές και πτώσεις. Η Motorola προστατεύει ακόμα το εσωτερικό του Moto G με μια αδιάβροχη

Nano επίστρωση.

Δυστυχώς , δεν τρέχει την τελευταία έκδοση του Android 4.4 KitKat, αλλά έρχεται με το Android 4.3 Jelly bean. Η Motorola αναφέρει ότι το Moto G θα πάρει το Android 4.4 KitKat τον Ιανουάριο του 2014. Η Motorola είπε ότι έχει εργαστεί σκληρά πάνω στο λογισμικό του Moto G έτσι ώστε να είναι πιο γρήγορο στην απάντηση, την πραγματοποίηση κλήσεων και την εκκίνηση. Ακόμα τόνισε ότι στην πραγματικότητα το τηλέφωνο είναι ταχύτερο από το Galaxy S4, όταν πρόκειται για τις βασικές εργασίες.

Κάτω από το κυρτό πίσω κάλυμμα βρίσκεται μια 1.950 mAh Li – Ion μπαταρία που διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε σύγκριση με το iPhone 5s, η Motorola λέει ότι η Moto G προσφέρει 30 % περισσότερο χρόνο ομιλίας.

Το Motorola Moto G θα έθρει στην ελκυστική τιμή των 179 ευρώ για την έκδοση των 8GB. Το τηλέφωνο ξεκινά να πωλείται από σήμερα στη Βραζιλία και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και θα είναι επίσης διαθέσιμο σε μια dual SIM παραλλαγή. Η Motorola σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο σε συνολικά 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και σε 60 διαφορετικούς φορείς από τις αρχές του 2014.

Το πίσω μέρος του Moto G είναι αφαιρούμενο και η Motorola προσφέρει μια ποικιλία από χρωματιστές πλάτες σε μαύρο, λευκό, γαλάζιο, μπλε, ροζ, κίτρινο και κόκκινο χρώμα. Άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνουν Flip καλύμματα, χρωματιστές προστατευτικές θήκες και JBL ασύρματα ηχεία.

Οθόνη 4.5” HD edge-to-edge με Gorilla Glass 3Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHzΕπεξεργαστής γραφικών Adreno 305Μνήμη RAM 1GBΑποθηκευτικός χώρος 8GB/16GBΚάμερα 5MP (720p) με LED flashΜπροστά κάμερα 1.3MPWiFi, Bluetooth, GPS, HSPA+, FM radioΛειτουργικό σύστημα Android 4.3 Jelly BeanΕπιλογή με dual SIMΜπαταρία 1950mAhΔιαστάσεις 129.9 x 65.9 x 11.6 χιλιοστάΒάρος 143 γραμμάρια

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα