Η Apple παρουσίασε τα πολύ λεπτά iMacs με Fusion Drive επιλογή

H Apple εκτός όλα τα άλλα ξεχωρίζει για την ικανότητα της στον βιομηχανικό σχεδιασμό των προϊόντων της και η τελευταία γενιά στη σειρά των iMac είναι απόδειξη για αυτό. Είναι το πιο όμορφο Mac που έγινε ποτέ, με το από άκρη σε άκρη γυαλί να καλύπτει το μπροστινό μέρος του μηχανήματος. Μια μονάδα οπτικού δίσκου συμπεριλαμβάνεται, σε μια οθόνη μόλις 5 χιλιοστά λεπτή στα άκρα.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μεγέθη, 21,5 και 27

ιντσών, με ανάλυση 1920 x 1080 και 2560 x 1440, αντίστοιχα. Η Apple ισχυρίζεται ότι τα νέα iMacs έχουν 75% λιγότερη αντανάκλαση χάρη στην πλαστικοποιημένη οθόνη, καθώς και νέα αντι ανακλαστική επίστρωση, με κάθε οθόνη να καλιμπράρετε ξεχωριστά από την γραμμή παραγωγής ώστε να μπορεί να λειτουργήσει αμέσως μετά το άνοιγμα.

Μια κάμερα FaceTime HD 720p συνοδεύεται από δύο μικρόφωνα και δύο ηχεία. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια επιλογή από επεξεργαστές Core i5 ή i7 από την Intel, NVIDIA Kepler γραφικά, μέχρι και 768GB μνήμη flash ή σκληρό δίσκο 3TB και 32GB RAM. Παρών είναι το Apple Fusion Drive, το οποίο συνδυάζει flash και σκληρό δίσκο αποθήκευσης σε ένα υβριδικο.Ακόμα διαθέτει 4 θύρες USB 3.0 και τρεις θύρες Thunderbolt.

Τα νέα iMacs θα κυκλοφορήσουν από τον Νοέμβριο και μετά, όπου το 21,5 ιντσών μοντέλο θα ξεκινά με τιμές από $ 1299 και πάνω, ενώ το 27 ιντσών μοντέλο θα έχει τιμή εκκίνησης τα $ 1.799 (απο τον Δεκέμβριο).

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα