Η Asus αποκάλυψε το ROG TYTAN CG8480 Windows 8 Gaming Desktop PC με Intel Core i7-3770K επεξεργαστή


Η Asus ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ROG CG8480 Tytan, ενός desktop gaming PC με έναν επεξεργαστή Intel Core i7-3770K με Turbo Gear λειτουργία που επιτρέπει το πλήρες 4 core CPU άμεσσο overclocking να επιτευχθεί με την μέγιστη ταχύτητα των 4,2 GHz. Το Asus

ROG CG8480 Tytan έρχεται εξοπλισμένο με την NVIDIA GeForce GTX 680 2GB GDDR5 κάρτα γραφικών που υποστηρίζει έως και τέσσερις οθόνες, ενώ ο 128GB SATA3 SSD προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες πρόσβασης στα δεδομένα από ό, τι γενικά οι σκληροί δίσκοι.

Η ASUS Xonar DX κάρτα ήχου τροφοδοτείται απο τις Dolby Home Theater τεχνολογίες και προσφέρει 35 φορές καθαρότερη ποιότητα ήχου (116dB SNR) από ό, τι οι ενσωματωμένη κωδικοποιητές ήχου, δίνοντας στους gamers ένα ακουστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Η ευφυής ψύξη είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε ο ψυχρός αέρας να κατευθύνεται μέσα στο σύστημα από την εμπρόσθια σχάρα και ο θερμός αέρας να βγένει έξω. Οι επιπλέον περίπλοκες σχεδιασμένες τρύπες αερισμού κατά μήκος του σασί βοηθάνε στη συνολική ψύξη, ενώ η ολοκληρωμένη υγρόψυκτη CPU προσφέρει αποτελεσματική και αθόρυβη απαγωγή θερμότητας. Με έξυπνη θερμική σχεδίαση, ενσωματωμένο σύστημα ψύξης με υγρό και ώρες αυστηρών δοκιμών, το CG8480 είναι ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο παιχνίδι για τους gamers. Το CG8480 έρχεται προφορτωμένο με τα Windows 8 και θα είναι στα καταστήματα αργότερα αυτό το μήνα.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : fareastgizmos.com

Keywords
Τυχαία Θέματα