Η BeoVision 11 είναι η πρώτη Smart TV της Bang & Olufsen

Η Bang & Olufsen ξεκίνησε τις πωλήσεις της πρώτης Smart τηλεόραση της. Η BeoVision 11 Smart TV μοιάζει με την BeoVision 10, εκτός του ότι έχει μια επιλογή απο ενσωματωμένες εφαρμογές που μπορούν να συνδεθούν στο Internet. Είναι επίσης μία από τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζει υβριδικές ευρυζωνικές TV (HbbTV), ένα πανευρωπαϊκό πρότυπο για εξατομικευμένες και διαδραστικές υπηρεσίες τηλεόρασης.

Κυκλοφόρησε

σε τρία μεγέθη, όλες με Full HD ανάλυση 1080p και έχουν πρόσβαση στα Youtube, Facebook, Twitter και σε συγκεκριμένες υπηρεσίες μιας περιοχής. Μια BeoRemote εφαρμογή για iOS και Android βοηθά στην πλοήγηση, καθώς και την εργασία παράλληλα με το τηλεχειριστήριο. Μια σύνδεση Ethernet και 2.4GHz / 5GHz Wi-Fi παρέχει συνδεσιμότητα δικτύου για τις εφαρμογές, καθώς και πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω DLNA. Δύο θύρες USB, έξι υποδοχές HDMI και ένας ειδικός χώρος στο εσωτερικό της για την Apple TV είναι παρών.

Το 3D υποστηρίζεται, με active-shutter γυαλιά και ένας αισθητήρας φωτός ρυθμίζει την εικόνα ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, Όσον αφορά τον ήχο, υπάρχουν έξι ενσωματωμένα ηχεία στην BeoVision 11, κάθε ένα με ψηφιακό ενισχυτή 32W. Οι 40, 46 και 55 ιντσών εκδόσεις της BeoVision 1 Smart είναι στα Bang & Olufsen καταστήματα τώρα, με τις τιμές να αρχίζουν απο περίπου $ 8000.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Αναζητήσεις
τηλεορασεις b&o, b&o tv τιμη
Τυχαία Θέματα