Η HTC και η Apple δώσανε τέλος στην διαμάχη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με μια “συνολική διευθέτηση”

Με ένα μάλλον περίεργο τρόπο, η Apple και η HTC έχουν λύσει τις διαμάχες τους για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Οι δύο εταιρείες έχουν φτάσει σε μια “συνολική διευθέτηση” με όρους εμπιστευτικότητας, η οποία απορρίπτει όλες τις τρέχουσες αγωγές τους. Η συμφωνία περιλαμβάνει όλα τα τρέχουσα και τα μελλοντικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατέχουν οι δύο εταιρίες για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Φυσικά, οι διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο εταιρειών εξέδωσαν μια

δήλωση επί του θέματος. Ο Peter Chou της HTC είπε:

“Η HTC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει λυθεί η διαφωνία της με την Apple, ώστε να εστιάσει στην καινοτομία αντί στις διαμάχες.”

Η δήλωση του CEO της Apple Tim Cook:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε καταλήξει σε συμβιβασμό με την HTC και θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην καινοτομία των προϊόντων.”

Μια τέτοια συμφωνία μεταξύ εταιριών τέτοιου μεγέθους δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια μεγάλη είδηση τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και τους οπαδούς τους. Ελπίζουμε ότι περισσότερα τέτοια γεγονότα θα ακολουθήσουν, ώστε οι εταιρίες να επικεντρώνονται στην εξέλιξη των προϊόντων τους και να μην σκορπάνε εκατομμύρια δολάρια στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα