Νέα Android 4.0 Google TV με streaming σαν το AirPlay

22:10 6/6/2012 - Πηγή: TechFan

Η Google TV μπορεί να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία με τα νέα set-top boxes με βάση το Android Ice Cream Sandwich 4,0. Η Logitech και η Intel μπορεί να παράτησαν

την πρώτη έκδοση της Google TV μετά την αποτυχία να πάρει έγκριση, αλλά τώρα τα Google TV boxes μαζί με τους επεξεργαστές Marvell της ARM έρχονται με μερικά νέα χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν τα TV boxes περισσότερο με τα Android smartphones και tablets.
Στην Computex, ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής Honeywld ανακοίνωσε ένα νέο Android 4,0 Google TV box, που μπορεί να αναπαράγει ταινίες άμεσα από τα Android 4.0 smartphones και tablets. Το χαρακτηριστικό αυτό λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το airplay, του iPhone ή του iPad της Apple, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ροή περιεχομένου απευθείας στην Apple TV τους.
Το κουτί μπορεί να συγχρονίσει και άλλου περιεχομένου πολυμέσων μεταξύ των συσκευών, όπως εικόνες. Ωστόσο, μια εφαρμογή πρέπει να εγκατασταθεί στην Android κινητή συσκευή, προκειμένου να γίνει το streaming και οι δυνατότητες συγχρονισμού. Αυτή η εφαρμογή είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.
Το Honeywld set-top box διαθέτει dual-core Marvell ARM Cortex-A9 επεξεργαστή, 4GB SSD, 1GB μνήμης RAM DDR3, κάρτα microSD slot, Ethernet και θύρες HDMI και προαιρετικά WiFi. Τρέχει μια προσαρμοσμένη έκδοση της Google TV που βασίζεται στο Android 4.0 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, με τιμές μεταξύ $ 95 και $ 120. Ωστόσο, η διανομή θα πρέπει να περιορίζεται στην Ταϊβάν αρχικά.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα