Τα χαρακτηριστικά του Archos GamePad 7 tablet αποκαλύφθηκαν σε νέο βίντεο

Η Archos παρουσίασε το νέο της GamePad 7 Android gaming tablet τον Αύγουστο που μας πέρασε, αλλά αυτή την εβδομάδα ένα νέο βίντεο έχει δημοσιευθεί στο YouTube που ρίχνει λίγο περισσότερο φως σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.Το νέο Archos GamePad 7 έχει σχεδιαστεί για

να τρέχει το τελευταίο Android 4.1 Jelly Bean λειτουργικό σύστημα της Google και είναι εξοπλισμένο με μια 7 ιντσών capacitive οθόνη αφής. Είναι επίσης εξοπλισμένο με κουμπιά σε κάθε πλευρά της οθόνης που αντιστοιχούν σε ελέγχους της οθόνης αφής, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην χρήση συμβατικών πλήκτρων ή gestures αφής, για τον έλεγχο.

Το Archos 7 GamePad τροφοδοτείται από έναν 1.5GHz dual core επεξεργαστή, με την υποστήριξη quad-core Mali 400 MP γραφικών και είναι εξοπλισμένο με θύρα HDMI, μαζί με πρόσβαση στο κατάστημα Google Play αφού θα είναι επίσημα πιστοποιημένο από την Google. Φήμες λένε ότι η Archos ελπίζει το tablet της να κοστίζει περίπου $ 149, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες κυκλοφορίας ακόμη απο την εταιρία.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : androidcommunity.com

Keywords
Τυχαία Θέματα