Το ModernMix τρέχει Windows 8 Metro εφαρμογές στην παραδοσιακή επιφάνεια εργασίας

08:54 7/3/2013 - Πηγή: TechFan

Τα Windows 8 είναι σαφώς ένα προϊόν μετάβασης. Η Microsoft βάζει τα θεμέλια για ένα πιο φιλικό προς την αφή, mobile προσανατολισμένο μέλλον. Αλλά επίσης, δεν είναι ακόμη έτοιμη να καταργήσει την οικεία επιφάνεια εργασίας των Windows. Το αποτέλεσμα είναι μια διπλή φύση. Ένα νέο tweak, όμως, έχει ως στόχο να εξομαλύνει αυτή την μετάβαση

στα Windows 8. Η απλότητα έχει αποκατασταθεί με το ModernMix που σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε τις Metro εφαρμογές στη γραμμή εργασιών.

Η ModernMix, η νέα εφαρμογή απο την Stardock, φέρνει κάποια αναγκαία συνέπεια της διπολικής Windows 8. Από
προεπιλογή, τα Windows 8 τρέχουν παραδοσιακές εφαρμογές των Windows στην επιφάνεια εργασίας και οι Windows Store εφαρμογές σε λειτουργία πλήρους οθόνης από τη νέα οθόνη εκκίνησης. Μετά την εγκατάσταση του ModernMix, τα Windows αντιμετωπίζεουν τις Metro εφαρμογές όπως το τις Windows desktop εφαρμογές.

Αυτό σημαίνει ότι οι Windows Store εφαρμογές δεν χρειάζεται πλέον να τρέχουν σε πλήρη οθόνη. Μπορούν να κάθονται δίπλα με τις desktop εφαρμογές. Και όπως σε όλες τις εφαρμογές της επιφάνειας εργασίας των Windows, μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να αλλάξετε το μέγεθος τους ή να τις καρφώσετε στη γραμμή εργασιών. Το ModernMix θα θυμάται αυτές τις ρυθμίσεις την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή.

Το ModernMix προσθέτει επίσης ένα εύχρηστο μενού στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου τις Metro εφαρμογής για την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πλήρους οθόνης και της επιφάνειας εργασίας λειτουργία.
Γιατί το χρειαζόμαστε αυτό; Τώρα μπορούμε να παίξουμε Angry Birds και ελέγξουμε τα email μας την ίδια στιγμή

Μπορείτε να δοκιμάσετε για 30 μέρες δωρεάν το ModernMix και αν σας αρέσει να το αγοράσετε στην τιμή των 5 δολαρίων.

Πηγή : gizmag.com

Keywords
Τυχαία Θέματα