Το XBMC 12 Frodo φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά

22:12 29/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η XBMC σήμερα διάθεσε την έκδοση 12.0 Frodo, φέρνοντας ένα σωρό νέα χαρακτηριστικά και το άνοιγμα υποστήριξης για περισσότερες πλατφόρμες αυτή τη φορά. Ο open-source Media Center ήταν σε beta εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα έρχεται με πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά που καθιστά την έκδοση 12, μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις του XBMC.

Το

δημοφιλές media center υποστηρίζει πλέον πλήρως το Android και το Raspberry Pi. Άλλα νέα χαρακτηριστικά στην έκδοση 12 περιλαμβάνουν υποστήριξη ήχου HD, συμπεριλαμβανομένων των DTS-MA και Dolby True-HD, χάρη στο νέο XBMC AUDIOENGINE (η OS X και iOS υποστήριξη δεν είναι ακόμη διαθέσιμη).

Υπάρχει επίσης υποστήριξη για ζωντανή τηλεόραση και DVR λειτουργικότητα, καθώς και 64-bit υποστήριξη στα OS X και Linux. Ακόμα προσφέρει 10-bit αποκωδικοποίηση βίντεο H.264 και βελτιωμένη υποστήριξη AirPlay σε όλες τις πλατφόρμες. Άλλες μικρότερες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν βελτιωμένη υποστήριξη του ελεγκτή σε Windows και Linux, προηγμένο φιλτράρισμα, βίντεο ετικέτες των βιβλιοθηκών, καθώς και προηγμένη κοινή χρήση UPnP.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα