Το ενημερωμένο Facebook για το iOS επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν μηνύματα και σχόλια

Πρόσφατα , το Facebook για το iOS ενημερώθηκε, με την έκδοση 6.6 να φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις σφαλμάτων. Μαζί με τις συνήθεις βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων, η τελευταία ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν τις αναρτήσεις και τα σχόλια καθώς και να παρακολουθήσουν όλες τις αλλαγές με ένα απλό πάτημα. Προηγουμένως , αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο στην

desktop έκδοση.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν μια φωτογραφία με τις παρατηρήσεις τους και να προσθέσουν εικονίδια όταν ποστάρουν ένα μήνυμα στην timeline κάποιου. Τέλος, το ενημερωμένο Facebook για το iOS επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στις privacy shortcuts, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κλείδωμα με το όνομά σας στο κύριο μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση στις privacy shortcuts.
Εδώ όλες οι αλλαγές :

• Επεξεργαστείτε τις θέσεις και τα σχόλιά σας, και πατήστε για να δείτε όλες τις αλλαγές σας ( iPhone μόνο)
• Προσθέστε μια φωτογραφία όταν σχολιάζεται
• Εκφραστείτε με εικόνες όταν κάνετε δημοσίευση στην timeline κάποιου ( μόνο στα Αγγλικά )
• Πηγαίντε στις privacy shortcuts αγγίζοντας το κλείδωμα με το όνομά σας στο κύριο μενού
• Διορθώσεις σφαλμάτων

Η τελευταία ενημέρωση ήρθε αμέσως μετά την έναρξη του iOS 7, όπου το facebook προσθέσει κάποια νέα χαρακτηριστικά και έδωσε μια εμφάνιση που μοιάζει με το iOS 7. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το iPhone , iPod Touch και iPad.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα