Ασύρματο σύστημα φόρτισης για το Galaxy S III ετοιμάζει η Zens

Το Samsung Galaxy S III είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι εταιρίες που κατασκευάζουν περιφερειακά και αξεσουάρ δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από το παιχνίδι και να μην παρουσιάσουν προϊόντα που θα αφορούσαν την επιτυχημένη συσκευή της Samsung.

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η Zens, η οποία δημιούργησε ένα

νέο επαγωγικό σύστημα φόρτισης, ειδικά για το Galaxy S III. Το Zens Wireless Charging Battery Cover όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, περιλαμβάνει ένα κάλυμμα για την μπαταρία του S III όπου θα πρέπει να αφαιρέσετε το πίσω μέρος της συσκευής σας για να το εφαρμόσετε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την επιφάνεια φόρτισης. Με τον τρόπο αυτό δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να συνδέσετε την συσκευή με το καλώδιο φόρτισης.

Η Zens θα κυκλοφορήσει τα καλύμματα σε δύο χρώματα (Pebble Blue, Marble White) πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβριο, αρκετά νωρίτερα από το αντίστοιχο σύστημα της Samsung σε τιμή €69.

Σχολιασμός στο

Πηγή: androidauthority

Αναδημοσίευση από: techfan.gr

Σχετικά άρθρα:

Tο νέο ασύρματο σύστημα φόρτισης της LGΣταματά η παραγωγή του Galaxy Tab 2 10.1Samsung Galaxy S III, φτάνει τα 9 εκατομμύρια σε προ-παραγγελίες

Ασύρματο σύστημα φόρτισης για το Galaxy S III ετοιμάζει η Zens | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα