Δύο νέοι τίτλοι για το PS Vita. Video


Πριν λίγη ώρα η Sony ανακοίνωσε στην press conference της, δυο νέους τίτλους για το PlayStation Vita. Ο πρώτος, το Call of Duty Black Ops: Declassified,

είναι η φορητή έκδοση του FPS της Activision, προγραμματισμένο για κυκλοφορία αυτό το χειμώνα.

Call of Duty Black Ops: Declassified

Assassin’s Creed 3: Liberation

Ο δεύτερος είναι το Assassin’s Creed 3: Liberation, στο οποίο παίρνουμε το ρόλο μιας γυναίκας assassin -για πρώτη φορά στο franchise- με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα στη Νέα Ορλεάνη του 1778. Επίσης, το Liberation θα εκμεταλλεύεται όλες τις αρετές του PSVita όπως touch controls, λειτουργίες Near, καθώς και cross platform gameplay μεταξύ του «μεγαλύτερου αδερφού» Assassin’s Creed 3 στο PlayStation 3, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε επιπλέον περιεχόμενο σαν το tomahawk του Connor, πυρομαχικά, όπλα και multiplayerskins.

Ύστερα, παρακολουθήσαμε και το πρώτο trailer για τον τίτλο που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Επίσης, ανακοινώθηκαν και δυο νέα bundles από τη Sony. Το ένα αφορά το «PS Vita AC3: Liberation bundle» που περιλαμβάνει το νέο «Crystal White» μοντέλο του φορητού της Sony, τον τίτλο και μια 4GB memory card. Το δεύτερο είναι ένα PS3 bundle με το 320GB μοντέλο της κονσόλας και το Assassin’s Creed 3. Να αναφερθεί ότι και τα δυο πακέτα κυκλοφορούν στις 30 Οκτωβρίου του 2012. Τέλος, ανακοινώθηκε και ένα νέο DLC για το LittleBigPlanet, το οποίο θα μετατρέπει το PSVita σε ειδικό χειριστήριο για το PlayStation 3, εκμεταλλευόμενο όλες τις λειτουργίες του φορητού της Sony. Μέσα στο πακέτο θα περιλαμβάνεται και νέα ιστορία, κοστούμια, ντεκόρ αλλά και αυτοκόλλητα.

Πηγή: gameovers.gr

Short URL: http://techtv.gr/blogs/techtv/?p=8270

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Δύο νέοι τίτλοι για το PS Vita. Video | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα