«Έλαμψε» ο Ντε Βινσέντι

Με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να βρίσκεται σε μεγάλα «κέφια», ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου σε φιλικό παιχνίδι. Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα με τον Γιάννη Χριστόπουλο να φεύγει πιο ικανοποιημένος από τον ομόλογό του Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δημιούργησε το πρώτο τέρμα, το οποίο πέτυχε ο Λίλα, ενώ ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο με ένα εκπληκτικό σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Τόσο ο κ. Χριστόπουλος όσο και ο κ. Ελευθερόπουλος δοκίμασαν αρκετά πράγματα και είδαν όσαο ήθελαν να δουν στον αγωνιστικό

χώρο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Αυγενίκου, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τοπούζης.

Ακόμα αγωνίστηκαν και οι: Φέγκρους, Κειτά, Γανωτής, Γεωργίου, Γιάκος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Πάντος, Παππάς, Πατσατζόγλου, Τζάνης, Ιωάννου.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κουμντί, Κουλοχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Γιαννούλης, Μενδρινός, Μιλοβάνοβιτς, Ντούνης, Όκουε, Αραβίδης.

Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Σπυρόπουλος, Ρόκας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σμιρλής, Δρόσος, Σταυροθαλασσόπουλος, Φράγκος.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

«Έλαμψε» ο Ντε Βινσέντι | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα