Έπεισε ο Ατρόμητος στο πρώτο «τεστ»

Με νίκη ξεκίνησε τις φιλικές τις υποχρεώσεις η ομάδα του Ατρομήτου, καθώς επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1, της Βουλγαρικής Λίτεξ Λόβετς.

Η ομάδα από το Περιστέρι στο ντεμπούτο του Σέρβου έμπειρου τεχνικού Ντούσαν Μπάγιεβιτς έδειξε καλά στοιχεία αναλογικά και με την περίοδο που τα πόδια είναι φυσικό να είναι βαριά.

Τα δύο γκολ του Ατρομητου σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με τον Ιγκλέσιας να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό

της αναμέτρησης με έναν «κεραυνό» εκτός περιοχής και τον Καραγκούνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο όμως χαρακτηρίζεται τουλάχιστον υπερβολικό, χωρίς φυσικά αυτό να έχει μεγάλη σημασία.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Δημούτσος, Επστάιν, Πίτου, Κούτσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ράντμαν, Αθανασίου, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Καντούτσης, Μπρίτο, Μακρής, Καραγκούνης, Μπέλιτς (85’ Τζαμάλ), Καλλέργης, Καραμάνος.

Λίτεξ Λόβετς: Πιργκόφ, Μιλάνοφ, Μποζίκοφ, Μποντούροφ, Μεγκιάλκοφ, Γελένκοβιτς, Τσβέντκοφ, Ιβάνοφ, Βαγιούσι, Κόλεφ, Ζάκοφ.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Έπεισε ο Ατρόμητος στο πρώτο «τεστ» | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα