Η LG Display αναπτύσσει την πρώτη οθόνη αφής Full HD LCD για smartphone


Μία νέα οθόνη αφής Full HD LCD μεγέθους 5 ιντσών για smartphones παρουσίασε η LG Display, με την μεγαλύτερη ανάλυση για κινητή συσκευή μέχρι σήμερα!

Η οθόνη αυτή επιτρέπει στους χρήστες smartphone να παρακολουθούν περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας με την ίδια ποιότητα όπως στις τηλεοράσεις και τις οθόνες υπολογιστών, ενώ εξελίσσει την εμπειρία του cloud computing

που αποτελεί την επερχόμενη τάση του internet.

Η LCD HD οθόνη αφής 5 ιντσών βασίζεται στην τεχνολογία AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching), διαθέτει αναλογία 440pi και ανάλυση 1920 x 1080, προσφέροντας για πρώτη φορά ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας σε ένα smartphone.

Με ευρεία αναλογία εικόνας 16:9, το νέο πάνελ είναι επίσης μεγαλύτερο κατά 0,5 ίντσες, πιο συμπαγές και πιο προηγμένο, σε σύγκριση με την προηγούμενη οθόνη αφής 4,5 ιντσών, η οποία διέθετε αναλογία 329 ppi και ανάλυση εικόνας 1280 x 720.

Επιπλέον, τα πάνελ του τύπου AH-IPS απεικονίζουν τα αυθεντικά χρώματα των εικόνων με υψηλή ακρίβεια, διαθέτουν ευρεία γωνία θέασης, όπως επίσης αυξημένη σταθερότητα και ταχύτατο χρόνο ανταπόκρισης στην αφή.

Τέλος, χάρη στη μεγαλύτερη φωτεινότητα και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, τα πάνελ AH-IPS είναι ιδανικά για χρήση σε εξωτερικό περιβάλλον.

Η νέα Full HD LCD οθόνη αφής αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος και σταδιακά θα αξιοποιηθεί στην κατασκευή και την παρουσίαση νέων συσκευών.

Short URL: http://techtv.gr/blogs/techtv/?p=8377

Σχετικά άρθρα:

Η MIMO Magic Touch είναι μια capacitive οθόνη αφής με USBIBM Simon: το πρώτο κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφήςConsept : Touchless οθόνη αφής απο την Qualstar

Η LG Display αναπτύσσει την πρώτη οθόνη αφής Full HD LCD για smartphone | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα