ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΗΣ CYTA

10:27 8/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Υπερδιπλασιασμό του κύκλου εργασιών της κατέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες το 2011 η Cyta Ελλάδος. Έχει δρομολογήσει για φέτος επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ.

Του Χάρη Ντιγριντάκη

Ήδη η εταιρεία μετά τη διείσδυση της στην Πελοπόννησο καλύπτει το 68% του πληθυσμού της χώρας. Η αναρρίχηση του αριθμού της πελατείας της ξεπέρασε τον ετήσιο στόχο του 2011, φθάνοντας ήδη σήμερα τους 275.000 περίπου πελάτες.

O Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Μιχάλης

Αχιλλέως υπολογίζει ότι στα τέλη του έτους η Cyta Ελλάδος θα παρουσιάσει θετικό EBITDA, μολονότι έχει 3,5 έτη εμπορικής δραστηριότητας και πάρα την κρίση και θετική διαβλέπει μικτή κερδοφορία της εταιρείας για το 2013. Ο κ. Αχιλλέως προσθέτει ότι παρ΄ όλη την ύφεση η εταιρεία στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία υλοποιώντας ήδη στην Ελλάδα επενδύσεις, ύψους άνω των 150 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο για φέτος έως τα τέλη της χρονιάς υπολογίζεται να διενεργηθούν επιπλέον επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ. Σκοπός του φετινού επενδυτικού προγράμματος  είναι να επεκταθεί περαιτέρω το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, να κατασκευασθούν νέα κέντρα, να εμπλουτιστεί το πορτφόλιο υπηρεσιών καθώς και να δημιουργηθούν νέα ιδιόκτητα καταστήματα.

Εν τω μεταξύ η κυπριακών συμφερόντων εταιρεία συνομιλεί και με τις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν στη χώρα, προκειμένου να παρέχει κινητή τηλεφωνία μέσω  MVNO.

«Αν δεν συμφωνήσουμε με κάποιον, τότε θα απευθυνθούμε στην ΕΕΤΤ να το πράξει, όπως αντίστοιχα συνέβη από την ανεξάρτητη αρχή και στην Κύπρο», υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «σε περίπτωση που δεν καταλήξουμε, αναμένουμε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ειδική ρύθμιση για την αγορά των MVNO και στην Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσουμε στις κινήσεις μας. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας» τονίζει ο κ. Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, ενώ πρόσθεσε ότι «παράλληλα αναμένουμε και τις μειώσεις των τελών τερματισμού στην Ελλάδα που έχουν ανακοινωθεί».

Όπως προαναφέρθηκε η Cyta Ελλάδας πρόσφατα επέκτεινε το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, μήκους άνω των 2.500 χλμ. και στους 7 νομούς της Πελοποννήσου. Υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία βρίσκεται στην Πάτρα από το 2010 με ιδιόκτητο κατάστημα στην πόλη, προσφέροντας πλέον υπηρεσίες σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου: Κορινθία (Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο), Ηλεία (Πύργος), Μεσσηνία (Καλαμάτα), Αρκαδία (Τρίπολη), Λακωνία (Σπάρτη), Αχαΐα (Αίγιο) και Αργολίδα (Άργος, Ναύπλιο).

Με αφορμή την είσοδο σε νέες περιοχές, ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Μιχάλης Αχιλλέως, επεσήμανε ότι «με τη σταδιακή επέκταση πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στη διεύρυνση των επιλογών επικοινωνίας για τον οικιακό και τον επιχειρηματικό πελάτη αλλά και στην ανάπτυξη της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας με tailor made προϊόντα. Πλέον έχουμε καλύψει  τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας και είμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων σε νέες συνδέσεις εναλλακτικών παρόχων στην Βόρειο Ελλάδα με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη». Ήδη η εταιρε

Keywords
Τυχαία Θέματα