Μ’ έναν σμπάρο δύο Πορτογάλοι

Τις τελευταίες ώρες μεταγραφικά σενάρια θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει τις περιπτώσεις του Αντρέ Κάστρο και του Αντρέ Πίντο της Πόρτο με τους δυο παίκτες να εμφανίζονται θετικοί, αν μείνουν ελεύθεροι από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «πράσινους».

Ο 24χρονος χαφ Αντρέ Κάστρο, που την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» τόνισε: «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κ. Φερέιρα

ή με κάποιον άλλο από τον Παναθηναϊκό. Από την συνάντηση που θα έχω με την Πόρτο θα εξαρτηθεί το πού θα αγωνίζομαι από την νέα σεζόν. Εύχομαι να παραμείνω στην Πόρτο. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες μου επιλογές. Σε περίπτωση που δεν με υπολογίζουν στην Πόρτο θα επανεξετάσω τις παραμέτρους του δανεισμού μου στην ελληνική ομάδα».
Από την μεριά του ο 22χρονος στόπερ Αντρέ Πίντο, που την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Ολανένσε, δήλωσε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ»: «Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό; Προσωπικά έρχομαι με… χίλια. Δεν με τρομάζει η κρίση. Η κατάσταση στην Πορτογαλία δεν απέχει και πολύ από αυτή της Ελλάδας. Θέλω να αποδείξω την αξία μου και να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της Πόρτο, με τα στελέχη της οποίας δεν έχω συναντηθεί ακόμα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κ. Φερέιρα. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή. Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Προέρχομαι από μια καλή σεζόν στην Ολανένσε και νιώθω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Μ’ έναν σμπάρο δύο Πορτογάλοι | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα