Σε σοβαρή κατάσταση τα δυο αδέλφια – Παραδόθηκε ο μοτοσικλετιστής

Παραδόθηκε στην αστυνομία o μοτοσικλετιστής ο οποίος το πρωί παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα και τα δυο επτάχρονα παιδιά τηςστη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας. Ο μοτοσικλετιστής, δεν σταμάτησε, ενώ είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη και νωρίτερα είχε παρασύρει και έναν ποδηλάτη. Μετά το συμβάν, εγκατέλειψε την μοτοσικλέτα σε απόσταση δυο χιλιομέτρων και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, οι αστυνομικοί της Τροχαίας επικοινώνησαν με τον πατέρα του ο οποίος τον βρήκε και του είπε να πάει αμέσως στην Τροχαία, όπως και έπραξε.

Πρόκειται για έναν μόνιμο υπαξιωματικό

του Πολεμικού Ναυτικού 21 ετών, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε, γι΄αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του. Ο νεαρός κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγγελέα.

Σε σοβαρη κατάσταση τα δυο παιδιά

Τα δίδυμα παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι διακομίστηκαν σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνώθηκαν στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταφερθούν στο Αγια Σοφία το οποίο διαθέτει αξονικό τομογράφο, ώστε να γίνει πλήρης απεικονιστικός έλεγχος.

H μητέρα νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι φώναζαν στον μοτοσικλετιστή να σταματήσει κάτι που εκέινος δεν έκανε.

Πηγή:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Σε σοβαρή κατάσταση τα δυο αδέλφια – Παραδόθηκε ο μοτοσικλετιστής | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα