Στάχτη στα μάτια

Γράφει ο Μάκης Μοσχοβούδης

Η Ευρωπαϊκή αστική τάξη , οι εγχώριοι εκπρόσωποί της και οι πολιτικοί τους υπηρέτες αδιαφορούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας . Τα όποια κροκοδείλια δάκρυα δεν πείθουν κανέναν . 

Το σημερινό Ευρωπαϊκό κατεστημένο πότε με την κ. Μέρκελ , πότε με τον κ. Σόιμπλε και τελευταία με τον Γάλλο Μοσκοβισί , έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου

τρομολαγνική επίθεση ενάντια στους Έλληνες , σε μια απέλπιδα για αυτούς προσπάθεια να μας νουθετήσουν , προκειμένου να πάμε στις 17 Ιουνίου και να διορθώσουμε την ψήφο μας επιλέγοντας τα γνωστά μνημονιακά κόμματα . 

Απειλούν και εκβιάζουν έναν Λαό , που με την σύμπραξη των εγχώριων συνεργατών τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , τον οδήγησαν στην εξαθλίωση , οικονομική και κοινωνική . 

Αυτοί οι εγχώριοι πολιτικοί συνεργάτες της κ. Μέρκελ , του κ. Σόιμπλε , του κ. Ρεν και των άλλων της παρέας , αντί να σταθούν ακλόνητοι απέναντι στις απαιτήσεις τους , αυτοί τι έκαναν ; Έβαλαν φαρδιά , πλατιά τις υπογραφές τους στα κείμενα υποταγής που τους ζητήθηκαν , ότι θα ακολουθήσουν πιστά και απαρέγκλιτα το μνημόνιο και τις πολιτικές που απορρέουν από αυτό . 

Θα αποκτούσε ξεχωριστό ενδιαφέρον αν είχαν ακολουθήσει την εντελώς αντίθετη στάση από αυτή που τελικά επέλεξαν . Τότε πράγματι θα είχε διαμορφωθεί μια ισχυρή  Εθνική γραμμή προάσπισης των συμφερόντων της Πατρίδας  και των Ελλήνων Πολιτών . 

Τώρα , τα περί αναθεώρησης , τροποποίησης και τα σχετικά , που θυμήθηκαν μετά τις 6 Μαΐου,  δεν είναι τίποτε άλλο παρά  στάχτη στα μάτια , που προσπαθούν να μας ρίξουν για να μας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο μας που είναι η ακύρωση του μνημονίου αλλά και του ίδιου του πολιτικού προσωπικού που το υπερψήφισε αδιαφορώντας για τις συνέπειες  σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας .

Σχετικά άρθρα:

Έκαναν στάχτη τα ειδοποιητήρια της Εφορίας«Στάχτη» έγινε βιβλιοπωλείο βουλευτήΗλεία: Έγινε στάχτη το σπίτι τους – Παραλίγο να καούν ζωντανά, 5 παιδιά!

Στάχτη στα μάτια | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα