Βγαίνει μπροστά ο Ιωαννίδης

Στο «Αθλητικό Μετρόπολις» μίλησε ο Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος στάθηκε στις διοικητικές εξελίξεις στον Άρη.

Αναλυτικά:
Για το πώς εκτιμά τα τεκταινόμενα στον Άρη: «Έγινε μια πολύ κακή διαχείριση. Μην ξεχνάει ότι μπήκαμε στο άρθρο 44 και μέσα σε λίγα χρόνια το ποδόσφαιρο έχει 22 εκατ. ευρώ χρέη , και το μπάσκετ να έχει άνοιγμα 5 εκατ. ευρώ».
Για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ακούγεται ότι μπορεί η ΕΠΟ να δώσει το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες που πήραν αδειοδότηση.

Οι ομάδες που δεν πήρανε άδεια είναι πάρα πολλές και ο ΟΠΑΠ πολύ δύσκολα θα δώσει χρήματα εάν δεν είναι εξίσου ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Οι φίλαθλοι μπορεί να τώρα πικραμένοι και να νιώθουν προδομένοι, αλλά αν δουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία, τότε θα ακολουθήσουν την ομάδα, θα πάρουν τα διαρκείας και θα είναι η δυναμική του συλλόγου».

Για τη συνάντηση που είχε με στελέχη του Super 3: «Είναι γνωστό ότι έχει αλλάξει η ηγεσία στο Super 3. Με επισκέφθηκαν στελέχη του συνδέσμου και χάρηκα που διαπίστωσα ότι πρόθεση τους είναι μη διοικήσουν αλλά να ελέγχουν. Ο Super 3 έχει διάθεση να διαφυλάξει καλόπιστα τη λειτουργία της ομάδας. Αν είσαι ελεγκτής και ελεγχόμενος ταυτόχρονα υπάρχει πρόβλημα. Αν ελέγχεις μόνο, υπάρχει μεγαλύτερος τρόπος παρέμβασης και διαφάνεια. Μίλησα με τα παιδιά, είναι αγνοί φίλαθλοι που απλά θέλουν ελέγχουν την καλή λειτουργία του συλλόγου. Όταν υπάρχει καλόπιστος έλεγχος χωρίς να θέλουν να παρεμβαίνουν είναι πολύ θετικό».

Για τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών : «Πρέπει να γίνουν πρώτα οι εκλογές στην Κοινωνία Μελών, να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα εκλεγούν και να προκύψει συμβούλιο από ανθρώπους με έξωθεν καλή μαρτυρία για να μπορέσει ο σύλλογος να διαπραγματευτεί, έστω τραυματισμένος, αλλά με τρόπο ήπιο και καθαρό και να συνεχίσει. Πρέπει να βρούμε ανθρώπους που να θέλουν να προσφέρουν και να βοηθήσουν το σύλλογο. Ο κόσμος είναι η δύναμη του Άρη. Για παράδειγμα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς π.χ. τον Αντωνιάδη ή τον Παπαϊωάννου ή τον Γαρμπή, ανθρώπους που θέλουν να δίνουν και το έκαναν και στο μπάσκετ. Τέτοιους ανθρώπους πρέπει να βρούμε. Που να είναι άρρωστοι με την ομάδα. Όχι να πονέσουν και να γίνει αφαίμαξη, αλλά να βοηθήσουν την κατάσταση. Προηγείται να γίνουν οι εκλογές στη Λέσχη. Να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για τα χρήματα που χρωστάει η ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι μέσες άκρες. Την Τετάρτη θα πρέπει φανούν τα πάντα και όποιος να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση. Για παράδειγμα ο κ. Ζαμπέτας ή όποιος άλλος αναλάβει να ξέρει τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Όλοι οι φίλαθλοι να ξέρουν που χρωστάει ο σύλλογος. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία για το καλό του συλλόγου».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Βγαίνει μπροστά ο Ιωαννίδης | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα