Ξεπαγώνουν οι διαδικασίες για την δημιουργία ΣΕΑ στην Εγνατία Οδό

Φαίνεται πως επιτέλους ξεπαγώνουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) στην Εγνατία Οδό.
Όπως αναφέρει ο «Αγγελιοφόρος», με βάση τον προγραμματισμό της «Εγνατία Οδός ΑΕ», οι χρήστες του οδικού άξονα θα μπορούν μέσα στους επόμενους μήνες να προμηθεύονται επιτέλους βενζίνη κατά τη διάρκειά του ταξιδιού τους. Σε δεύτερη φάση, θα κατασκευαστούν τα κτίρια τα οποία θα παρέχουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ένας ταξιδιώτης.
Έτσι, οι ΣΕΑ

θα παρέχουν τη δυνατότητα στάσης ή ολιγόωρης στάθμευσης, ενώ θα καλύπτουν ανάγκες των ταξιδιωτών όπως εστίαση, χρήση τηλεφώνου, αγορές (mini markets), χρήση χώρων υγιεινής.Ταυτόχρονα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν ανάγκες ανεφοδιασμού, συντήρησης ή οδικής βοήθειας του αυτοκινήτου τους.
Ας σημειωθεί ότι σήμερα, κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, που εκτείνεται σε μήκος 670 χιλιομέτρων, από την Ηγουμενίτσα του νομού Θεσπρωτίας μέχρι τους Κήπους του νομού Έβρου, υπάρχει μόνον ένας ΣΕΑ, στον Πλάτανο Ημαθίας. Ανάδοχος υπάρχει για ακόμα τρία ζευγάρια ΣΕΑ (ένας σε κάθε ρεύμα), στο Ελευθεροχώρι Θεσπρωτίας, στο Σώστη Ροδόπης και στο Αρδάνιο του Έβρου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Γιάννη Τσακλίδη σε περίπου πέντε με έξι μήνες, τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί και στη συνέχεια θα μπορέσει να εγκατασταθεί ο ανάδοχος ώστε επιτέλους οι ΣΕΑ να κατασκευαστούν.
http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/13432

Αναδημοσίευση από: thesprotia-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Ξεπαγώνουν οι διαδικασίες για την δημιουργία ΣΕΑ στην Εγνατία Οδό | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα