Aπό Λέσβο, ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Πριν βιαστείτε να μας εκτοξεύσετε τα γιαούρτια που έχετε ξεχάσει στο ψυγείο θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη Καλλονή στο ΟΑΚΑ αφού το γήπεδο της ομάδας της Λέσβου στο νησί δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Όπως και να έχει ο νέος Ολυμπιακός του Μίτσελ δοκιμάζεται για πρώτη φορά φέτος σε επίσημη αναμέτρηση κάτω από

τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αντιμετωπίζει αδύνατο αντίπαλο σε μεγάλο γήπεδο, μπροστά στους οπαδούς του (έστω και αν ο αγώνας είναι τυπικά εκτός έδρας) και φυσικά επιθυμεί να εκκινήσει δυναμικά στο μαραθώνιο.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσει δια ζώσης ο Γκαετάν Μπονγκ ο οποίος θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Χοσέ Χολέμπας ο οποίος θα μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Πάνω στο χορτάρι η 11άδα που θα επιλέξει ο Μίτσελ θα έχει αρκετούς νεοφερμένους σε μία προσπάθεια του Ισπανού προπονητή να δώσει από την αρχή το δικό του στίγμα.

Για την Καλλονή ο αγώνας ισοδυναμεί με χαράς Ευαγγέλια. Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στη Superleague αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ελλάδας με τις εισπράξεις του αγώνα να μπαίνουν στο ταμείο της. Αν έρθει και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρόκειται για το τέλειο ντεμπούτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα