AΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να απειλήσει τον Ολυμπιακό στη μάχη του τίτλου άφησε ο ΠΑΟΚ που παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Κέρκυρα στην ομώνυμη ομάδα.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και δεν είχε ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό γεγονός που βοήθησε τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ

πάντως ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς με τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη να αστοχούν από καλές θέσεις μέσα σε δύο δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια η Κέρκυρα ισορρόπησε το παιχνίδι, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε γκολ στο 45′ όταν ο Τζουμάνης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Χακόμπο.

Στην επανάληψη, ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε και τον Πάμπλο Γκαρσία σε μία προσπάθεια να ελέγξει το χώρο του κέντρου, η ομάδα του πίεσε αλλά η Κέρκυρα αμύνθηκε αποτελεσματικά και καθαρά.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Εντερ, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπουκουβάλας, Λεόν (80′ Τσοκάνης), Καραλής, Τσουμάνης (72′ Μπάρκογλου), Αγρίτης (66′ Γιάντσης)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Ετο, Κουμάλο (80′ Γιάννου), Κατσικάς, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Φωτάκης, Πέλκας (61′ Γκαρσία), Λίνο (73′ Κίτσιου), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα