EΛΑΜΨΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΛΑΓΑ

23:25 7/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Mε δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τη Μάλαγα σε φιλικό παιχνίδι την Τρίτη στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Αν κάτι κέρδισε ο Ολυμπιακός από αυτήν τη φιλική αναμέτρηση αυτό είναι η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση του Μήτρογλου.

Ο Ελληνας φορ, ο οποίος κοπιάζει να πείσει

τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα πήρε την ευκαιρία του και την εκμεταλλεύτηκε δεόντωνς σκοράροντας στο 56′ και στο 66′.

Πιο πριν οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Παπάζογλου ενώ μετά τα γκολ του Μήτρογλου σκόραρε εκ νέου με τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Μανωλά στο 78′.

Οι Ισπανοί της Μάλαγα πάντως είπαν την τελευταία λέξη στο ματς. Μείωσαν στο 81′ με τον Ελισέου και ισοφάρισαν στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Φερνάντες.

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Μέγκιερι, Μανιάτης (68′ Ιμπαγάσα), Παπάζογλου (74′ Μοδέστο), Φέισα, Μήτρογλου (79′ Βλαχοδήμος), Φετφατζίδης (46′ Λυκογιάννης), Χολέμπας, Σιόβας, Τάτος (46′ Τζεμπούρ), Τοροσίδης (68′ Μανωλάς), Αμπντούν (79′ Πάντελιτς).

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμενί, Γουέλινγκντον, Ντεμικέλις (46′ Γκάμεζ), Καμάτσο, Τουλαλάν (78′ Πορτίγιο), Χουανμί (68′ Σέμπα, Ντούντα (69′ Χοακίν), Ελισέου, Μπουονανότε (86′ Μονρεάλ), Σάντσεθ, Ίσκο.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα