FOCUS: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΝΕΙΟ»

Συνεχίζουν τα προκλητικά δημοσιεύματα τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, μετά την ωμή παρέμβαση των FT για τις εκλογές, το περιοδικό Focus δημοσίευσε στην ηλεκτρονική του έκδοση άρθρο με τον τίτλο: «Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο».

Το γερμανικό περιοδικό που δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα κίτρινα δημοσιεύματα, ιδιαίτερα όταν έχουν χρώμα ελληνικό, αναφέρει στο άρθρο του ανταποκριτή του στην Αθήνα, Peter Seiffert: «Χρέος, κρίση, διαφθορά: οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι οργισμένοι και απογοητευμένοι και επιλέγουν ως διέξοδο στα διλήμματα που τους ταλανίζουν ή την άκρα αριστερά ή την άκρα δεξιά. Η απελπισία είναι διάχυτη σε όλη την επικράτεια της χώρας».

Ο δημοσιογράφος περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ενώ τον τίτλο του θέματος τον «εμπνεύστηκε» από τις δηλώσεις ενός 60χρονου μηχανικού από την Καλαμπάκα, που ψηφίζει Χρυσή Αυγή: «Εδώ και 38 χρόνια η Ελλάδα δεν είναι δημοκρατία, αλλά ένας οίκος ανοχής. Οι πολιτικοί κλέβουν, κλέβουν, κλέβουν, όλοι είναι διεφθαρμένοι».

Εν τω μεταξύ, το πρώτο θέμα του γερμανικού ιστοτόπου αναφέρεται και πάλι στην Ελλάδα και φέρει τίτλο: «Οι Έλληνες παίρνουν τα λεφτά τους στην Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα