NIKHΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και έκανε το 6 στα 6 το πρωτάθλημα αλλά αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του!

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντική. Η ομάδα του Ζαρντίμ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κόντρα σ’ ένα σφιχτοδεμένο σύνολο.

Παρόλα

αυτά, ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο 43′ όταν ο Χολέμπας πήρε την φάουλ-πάσα του Ιμπαγάσα και εκτέλεσε με βολίδα τον Φούλοπ.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στον Αστέρα. Οι Αρκάδες περιόρισαν τον Ολυμπιακό σε παθητικό ρόλο και άγγιξαν το γκολ στο 83′ όταν η κεφαλιά του Καλαντζή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κάρολ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζουν έντονα την ομάδα τους για τη μετριότατη απόδοσή της.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μοδέστο, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας (52′ Τοροσίδης), Μανιάτης, Σιόβας, Ιμπαγάσα (52′ Φουστέρ), Αμπντούν, Μασάντο, Τζιμπούρ (83′ Μήτρογλου).

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Φορμίκα, Ουσέρο (73′ Φραγκουλάκης), Περόνε, Ράγιος, Αλβάρεζ (61′ Καρνάτσιο), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (55′ Καλαντζής).

Keywords
Τυχαία Θέματα