STOP THE PRESS ΣΟΥ ΛΕΩ!

Ειδήσεις που σου κόβουν την ανάσα από την πρωτοτυπία τους ή (εναλλακτικά) σου βγάζουν το δόντι και φυτρώνουν παπαρούνες στη θέση του!

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Stop the press! Stop λέω! Ο διάσημος σχεδιαστής Ντιν, ο οποίος λατρεύει τη Μύκονο (από το σχεδιαστικό δίδυμο Ντιν και Νταν ή Ντιν Ντιν

Νταν που λέμε τα Χριστούγεννα όταν όλοι παν στην εκκλησία τον Χριστό να προσκυνήσουν) εμφανίστηκε με γυναικείες δωδεκάχρονες ροζ γόβες στην Ψαρού και τα πέριξ. Σχεδιαστές σου λέει μετά! Από την εποχή που η νεόβγαλτη τότε Ιωάννα Λιλη – Ζαγοράκη αγκομαχούσε στα σοκάκια υποβασταζόμενη απ τον Στέφανο Ορφανίδη με γόβες έχει να δει τέτοιο λάθος στιλιστικά η Μύκονος. Βρε πας Αιγαίο με τακούνι; Το ότι είσαι αγόρι δε με αφορά. Το ότι κάνεις έγκλημα κατά της μόδας συζητάμε…

Stop the press 2! Σε παραλία της Ανάβυσσου βρέθηκε η καλλίγραμμη Έλενα Παπαβασιλείου και ακόμη πιο καλλίγραμμη Σόφη Πασχάλη μαζί με τον φωτογράφο του περιοδικού ΟΚ, που πέρναγε από ‘κει μάλλον εντελώς τυχαία και συνάντησε τις δύο κοπέλες να γυμνάζονται δίπλα στο κύμα! Είναι λέει επιστήθιες φίλες τουλάχιστον και τέσσερα χρόνια και για αυτό κάνουν μαζί stand up paddle (φάλαγγα να μου κάνετε δε ξέρω να μαρτυρήσω τι σημαίνει αυτό), με τα μπικίνι τους στις θάλασσες!

Stop γενικώς! Μη με παίρνετε τηλέφωνα αγαπημένοι μου ημιδιάσημοι για τα παράπονα σας. Διότι α) θα σατανιστώ και θα ξαναγράψω, β) δε ξέρω το νούμερο και νομίζω είναι τράπεζα, γ) και να ξέρω το νούμερο πάλι τράπεζα θα ‘ναι, δ) σας αγνοώ, ε) ευχαριστώ εκ των προταίρων για την κατανόηση!

Stop the press 3: Ο μπραζίλιαν ποπός της Ελένης Μενεγάκη έγινε είδηση σε όλα τα sites, blogs και έντυπα. Για την τιμή και μόνο της ενημέρωση δεν μπορώ να μην αναφερθώ και εγώ στο θέμα και στο πόσο περήφανα στέκονται τα συγκριμένα οπίσθια στο ύψος τους. Εύγε! Εύγε!

Stop the press 4: Εδώ έχει κρίση το ελληνικό τραγούδι γενικά και μεγάλοι σταρ παίρνουν τις λουτροπόλεις και βαφτίζουν τις αραπαχτές live, οι μικροί θα γλίτωναν; Στη τιμημένη παραλία του Σχοίνου, στο Αλεποχώρι, εκανε λοιπόν «live», ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Με το που ανέβηκε, ο τραγουδιστής ένιωσε αδιάθετος και ένας φυσικοθεραπευτής απ το πλήθος που συνέρρεε για το πολιτισμικό γεγονός, του κάνε μαλάξεις και πέρασε. Μετά ξανανέβηκε στην σκηνή. Ακούστηκε ένας έντονος χτύπος στο μικρόφωνο και μετά ο τραγουδιστής είπε στο κοινό: «Ωχ, μου έσπασε και το δόντι»! Μάλιστα! Χτύπησε με το μικρόφωνο το δόντι του και το ‘σπασε! Παρηγόρησε όμως το κοινό του, που όσο να ‘ναι μια θλίψη για το δόντι την ένιωσε! «Δεν πειράζει θα το πετάξουμε το δόντι εδώ πιο κάτω να φυτρώσουν παπαρούνες»!

Όλα τα ‘χαμε ακούσει! Αλλά και τραγουδιστής να κτυπάει με το μικρόφωνο το δόντι του και να το ξεκολλάει, πρώτη φορά το ζήσαμε! Ευτυχώς που δεν έπαιζε και ντραμς! Θα βγάζε και κάνα μάτι με τα πιατίνια και τις μπαγκέτες, πως τις λένε!

Stop the press @ last: Η ερώτηση της Έλενας Πολυκάρπου ήταν γροθιά στο στομάχι της δημοσιογραφίας για την Κατερίνα Στυκούδη: «Η σέξι παρουσία σου πιστεύεις ότι ε

Keywords
Τυχαία Θέματα