#TOLISLOVEDMARIA: ΤΟ «ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ» ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαστάσεις φαινομένου έλαβε στον «πλανήτη» του Twitter χθες η τελευταία επιθυμία του 30χρονου χτυπημένου από τον καρκίνο Αποστόλη Γκανά (Moloch1982), να διαδοθεί παντού το hashtag #TolislovedMaria, μία αφιέρωση αγάπης προς το κορίτσι του.

Ο 30χρονος, χτυπημένος το τελευταίο διάστημα από την επάρατη νόσο Αποστόλης και η Μαρία ήταν μαζί από την ηλικία των 18. Στο twitter του ως Moloch1982 και στο blog

του κατέγραφε τη μάχη του με τον καρκίνο, τις ελπίδες του και τους φόβους του. Ο θάνατός του, αλλά και η επιθυμία του να διαδοθεί το μήνυμά του παντού συγκίνησαν την Κυριακή πολλούς χρήστες του Twitter. Ο Αποστόλης ήταν ένα από τα πιο αγαπητά και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής κοινότητας του twitter, οπότε υπήρχε ένας ακόμη λόγος ώστε το #TolislovedMaria να διαδοθεί με αστραπιαία ταχύτητα και να γίνει παγκόσμιο θέμα στο Twitter. Οι χρήστες του twitter από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να διαδίδουν το μήνυμα παντού.

Ακολουθεί απόσπασμα από μία από τις τελευταίες καταχωρήσεις στο blog του:

«Φυσικά και σκέφτομαι το θάνατο. Τυπικά τουλάχιστον οι πιθανότητες επιβίωσης στον αγώνα μου είναι σημαντικά εναντίον μου. Σε στιγμές φιλοσοφίας όμως καταλαβαίνω το εξής: είμαστε όντα περίεργα αγαπητέ. Ο θάνατος μου θα έρθει -μάλλον- είτε στον ύπνο μου, είτε σε κάποιο κώμα, είτε με κάποια ανακοπή, στα πλαίσια του καρκίνου. Μάλλον. Υπάρχουν ελπίδες να σκάσω από το φαγητό νωρίτερα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα