VERBOTEN ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η μόνη προγραμματισμένη για αύριο συγκέντρωση που απαγορεύθηκε είναι αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Γερμανική Πρεσβεία. Έντονη αντίδραση του κόμματος.

Στη ζώνη… απαγόρευσης των συναθροίσεων που ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ έπεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου,

οι οποίοι και προγραμμάτιζαν συγκέντρωση για αύριο το απόγευμα έξω απο τη Γερμανική Πρεσβεία.

Έτσι, ενώ τα υπόλοιπα συλαλλητήρια των συνδικάτων σε Σύνταγμα και Ομόνοια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, αυτό των Ανεξ. Ελλήνων πέφτει πάνω στην αστυνομική απαγόρευση και, πιθανότατα, θα αναβληθεί και τα στελέχη του κόμματος θα συγκεντρωθούν στους Στύλους του Ολυμπίου Διος.

Όξεία ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου των Αν.Ελ Χρ. Ζώη ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος συνεκάλεσε εκτάκτως σε συνεδρίαση τη Διοικούσα Επιτροπή και την Κοιν. Ομάδα του κόμματος.

«Η πρωτοφανής απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής να απαγορεύσει στην πραγματικότητα από το σύνολο των εξαγγελθεισών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα την προγραμματισμένη από την Παρασκευή συγκέντρωση των Ανεξ. Ελλήνων έξω από τη γερμανική πρεσβεία, προκαλεί με το αυταρχικό και αναιτιολόγητο περιεχόμενό της. Καταγγέλλουμε την πρωτοβουλία αυτή ως αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική, καθώς στερεί από Έλληνες πολίτες το δικαίωμα της ειρηνικής συνάθροισης και παραπέμπει δυστυχώς, δεδομένης και της συγκυρίας, σε άλλες εποχές» σημειώνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο κ. Ζώης.

Keywords
Τυχαία Θέματα