Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ

Τον προβληματισμό του για αύξηση των κρουσμάτων Aids στη χώρα μας εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αποδίδοντας μέρος του προβλήματος στη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία, τονίζοντας παράλληλα ότι θα ελεγχθούν όλοι οι οίκοι ανοχής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο iatropedia και με αφορμή το περιστατικό

με την 22χρονη ιερόδουλο φορέα του Aids, είπε ότι είχε προειδοποιήσει για την αύξηση των κρουσμάτων Aids αλλά «κανείς δεν άκουγε».

«Αυτά που έλεγα τόσο καιρό και δεν άκουγε κανένας, τώρα δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είχα προειδοποιήσει στους πιο υψηλούς τόνους ότι το Aids αυξάνεται δραματικά στη χώρα μας και ότι ένα μέρος του προβλήματος προκύπτει από τη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία.» τόνισε ο ίδιος.

Επίσης είπε ότι έχει δώσει εντολή στο ΚΕΕΛΠΝΟ να συνεχίσει ακόμη πιο έντονα ελέγχους  σε όλους τους παράνομους οίκους ανοχής./

«Δεν θα υπάρξει οίκος ανοχής τα επόμενα 24ωρα που να μην ελεγχθεί» υπογράμμισε στη συνέντευξή του.

Διέψευσε δε, ότι οι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας λέγοντας «δεν είναι προεκλογικοί οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ και όλα τα μέτρα που λαμβάνουμε, καθώς τώρα πια που βρήκαμε θετική ανταπόκριση από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, έχουμε όλα τα εργαλεία για να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα