Αφιέρωμα στον Θύμιο Καρακατσάνη

Όπως είπε στο matrix24.gr, ο κ. Χύτας, «βρήκαμε αμέσως φιλόξενη στέγη στη Συνιδιοκτησία Παιανίας, στην οδό Σπύρου Αγγελή 14, λίγα μέτρα από την πλατεία κι ένα όμορφο θεατράκι 250 θέσεων γέμισε ζωή.

»Πέρασαν από κει σημαντικοί άνθρωποι του πνεύματος συγγραφείς, ποιητές, συνθέτες και ερμηνευτές, όπως ο Μένης Κουμανταρέας, ο Τίτος Πατρίκιος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Γιάννης Κοντός, ο Θανάσης Νιάρχος, ο Αντώνης Φωστιέρης, ο Αναστάσης Βιστωνίτης, ηθοποιοί, μουσικοί, άνθρωποι του θεάτρου και του κινηματογράφου που πλαισίωσαν

τα 14 μεγάλα αφιερώματα που έγιναν μέχρι σήμερα. Σημαντικό βάρος δώσαμε στη νεολαία, αφού στις περισσότερες εκδηλώσεις συμμετείχαν μαθητές από τα σχολεία της περιοχής που έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στη γεμάτη αίθουσα.Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στη Θύρα Τέχνης Παιανίας, ετοιμάσαμε με συγκίνηση και σεβασμό ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, Θύμιο Καρακατσάνη, που κατοικούσε στην Παιανία».

Στο πάνελ θα βρεθούν και θα μιλήσουν γι’ αυτή τη μεγάλη μορφή της υποκριτικής, ο κριτικός Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, ο σκηνοθέτης Τάσος Ψαράς και η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη, ενώ θα προβληθούν αποσπάσματα από χαρακτηριστικές στιγμές της πλούσιας καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα