ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11:30 Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

10:50 1/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Στο νεκροταφείο της Παιανίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στις 11:30 η κηδεία του 72χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο οποίος έχασε τη μάχη με ζωή το Σάββατο, 30 Ιουνίου.

Τη Δευτέρα στις 11:30 συνάδελφοι, συνεργάτες, φίλοι, γνωστοί αλλά και πολλοί θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον αξέχαστο Θύμιο Καρακατσάνη.

Ο Θύμιος Καρακατσάνης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρο απο

το σάκχαρο. Σύμφωνα με τη σύζυγό του ο ηθοποιός εκτός από τα χρόνια προβλήματα με τον καρκίνο και το σάκχαρο είχε χτυπηθεί και από τη νόσο του Πάρκινσον.

Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου και  από το 1960 εργαζόταν συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και εν συνεχεία στο ελεύθερο θέατρο. Τελευταία του εμφάνιση στο θέατρο είναι την περίοδο 2008 – 2010 στο «Θάνατο του εμποράκου» του Άρθουρ Μίλερ με την Αφροδίτη Γρηγοριάδου.

Στο θέατρο είχε παίξει σε έργα, μεταξύ άλλων, του Αριστοφάνη και του Μολιέρου. Στον κινηματογράφο έπαιξε στις ταινίες Το πιο λαμπρό αστέρι, η Χαρτορίχτρα, Γυναικοκρατία, Καραβάν σαράι, Μπουμ Ταρατατζούμ, Οι νταντάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα