Αίθριος καιρός με βοριάδες στο Αιγαίο

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα είναι σήμερα γενικά αίθριος, ωστόσο στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί βοριάδες.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου,

Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: στη βόρεια Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στις Κυκλάδες 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη νοτιά Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια του νομού το πρωί. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα