«ΑΚΡΑ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

Πολιτική αντιπαράθεση πυροδότησαν οι δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης για τα πρωινά συμβάντα στον  προαύλιο χώρο του υπουργείο Άμυνας.

Ο Νίκος Δένδιας εξίσωσε τους απλήρωτους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία που «εισέβαλαν» στο Πεντάγωνο με «άκρα στην ελληνική κοινωνία δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο» και πρόσθεσε: «Σε περίοδο βαθιάς κρίσης, δείχνουν ότι δεν σέβονται τίποτα. Βρίσκονται βουλευτές που ενισχύουν αυτά τα άκρα και την κατάλυση κάθε θεσμού και ιερού. Η κοινωνία πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση».

Διέταξε ΕΔΕ για τις συνθήκες

υπό τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Στον υπουργό απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος βρέθηκε εκεί. «Για ακόμη μία φορά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Δένδιας, με ένδεια επιχειρημάτων καταφέρεται κατά βουλευτών που προσπάθησαν μέσα από καλόπιστο διάλογο να συμβάλουν στην εκτόνωση της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε μπροστά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας», δήλωσε. «Τελικά η κυβέρνηση, αντί να πάει κατηγορούμενους αυτούς που πούλησαν τα ναυπηγεία και τα εγκατέλειψαν, αφήνοντας τρία πλοία κρίσιμης σημασίας για το Πολεμικό Ναυτικό σε εκκρεμότητα και τους εργαζόμενους στην πείνα, έσυρε με τη βία στη ΓΑΔΑ διαδηλωτές που έχουν να πληρωθούν έξι μήνες», υπογράμμισε./

Keywords
Τυχαία Θέματα