«Αν τεθεί θέμα ηγεσίας θα το αντιμετωπίσω»

Στην Πλάκα και συγκεκριμένα, στο καφέ Melina’ s, έγινε το απόγευμα της Τρίτης συγκέντρωση γυναικών του κινήματος, στην οποία παραβρέθηκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία αναφέρθηκε στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος αλλά και το ρόλο των γυναικών στο κίνημα. Σε ότι αφορά την ποσόστωση των γυναικών στα όργανα του κόμματος, είπε ότι αυτή τη στιγμή φτάνει στο 30% αλλά δεν θα είχε αντίρρηση να φτάσει στο 50%.

Σημείωσε

ακόμα ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση αλλά ούτε και θέμα ηγεσίας στο κόμμα. «Ενδεχομένως, κάποιοι θα το θέσουν», είπε, «αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε επίσης στην επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα την οποία χαρακτήρισε «πολύ θετική» και άφησε να εννοηθεί ότι ο Γάλλος πρόεδρος με περισσότερη προσοχή άκουσε τον ίδιο, παρά τον πρωθυπουργό.

Στη συγκέντρωση γυναικών μίλησε και ο πρώην υπουργός Φ. Σαχινίδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν αναδεικνύονται τα θετικά που πράττει το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά:«τόσα πολλά καλά κάνει το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν φαίνονται ή δεν αναδεικνύονται σε αντίθεση με τη ΝΔ πού κάνει ένα και αμέσως αναδεικνύεται».

Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περίπου 120 γυναίκες, μίλησε επίσης η βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ παρέστη η επίσης βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.



Keywords
Τυχαία Θέματα