Ανάσα για τον Παναθηναϊκό

Η νίκη των παικτών του Φάμπρι μάλιστα συνδυάστηκε από καλή εμφάνιση. Με κύριους άξονες τους Σισοκό, Μαυρία και Σεϊταρίδη ο Παναθηναϊκλός δημιούργησε πολλά προβλήματα στον ΟΦΗ από τις πτέρυγες και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερες από τρεις φορές.

Το σκορ άνοιξε στο 28′ με σέντρα-σουτ του Μαρίνου αλλά τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με ωραίο πλασέ του Κουτσιανικούλι. Ο

Φάμπρι έκανε άμεσα αλλαγή βγάζοντας από το παιχνίδι τον Φουρλάνο και ρίχνοντας στη μάχη τον Ζέκα και ο Παναθηναϊκός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 38′ με τον Τοτσέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν απόλυτα κυρίαρχοι και δεν κινδύνευσαν από τον αντίπαλό τους. Δημιούργησαν από νωρίς τις προϋποθέσεις για το 3-1 (χάνοντας πολλές ευκαιρίες) το οποίο πέτυχαν στο 75′ με πλασέ στην κίνηση του Τοτσέ.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπάζογλου στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Φουρλάνος (37′ Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας (78′ Εσπάρθα), Τοτσέ (81′ Φορναρόλι).

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κυζιρίδης (79′ Καπουράνης), Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (68′ Βιτώρος), Σοούζα, Μακρής, Κουρδάκης (51′ Ζαχαράκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα