Αναστασίου: Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να παράγει τους δικούς του παίκτες

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού προανήγγειλε ανακοινώσεις παικτών τις προσεχείς ημέρες. Παρουσιάστηκε ακόμη ο Σαραβάκος, ενώ ο Νταμπίζας που λείπει στο εξωτερικό, τοποθετήθηκε με επιστολή του.

Αναλυτικά:

Γιάννης Αλαφούζος: «Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας. Λίγα

πράγματα για τη φιλοσοφία μας και το βασικό λόγο που επιλέξαμε τη συγκεκριμένη τεχνική ηγεσία. Η τεχνική ομάδα επιλέγει με βασικό κριτήριο το υψηλό επίπεδο. το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το ήθος. Άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο όραμα και την ίδια πεποίθηση. Ο προπονητής είναι ο Γιλαννης Αναστασίου, ο Σαραβάκος ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ρούτερ εξειδικεύεται στη δημιουργία νέων παικτών, ο Γιάννης Βονόρτας είναι δικαιωματικά σε αυτό το τραπέζι, όχι ότι ο Χουάν δεν το άξιζε. καθώς στήριξε την ομάδα με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιούσεφ Βος είναι γυμναστής που θα βοηθήσει την ομάδα. Ο Νταμπίζας είναι στη Νιόν για το πρώτο δίπλωμα και θα είναι ο τεχνικός διευθυντής. Θα υπάρξει ανακοίνωση».

Γιάννης Αναστασίου: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Όλα ξεκίνησαν κάποια στιγμή όταν ήμουν στην Αγγλία. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με βασικό στόχο να εξελιχτεί ο Παναθηναϊκός σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Στόχος το κλαμπ να έχει τη δική του φιλοσοφία, όχι βασισμένη σε αγγλικό ή γερμανικό πρότυπο. Αφού υπάρχει η ακαδημία όπου γίνεται δουλειά με καλή φιλοσοφία, στόχος είναι να γίνει αυτό στην πρώτη ομάδα, ώστε σε λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός να παράγει τους δικούς του παίκτες και προπονητές. Υπάρχουν τα περιθώρια, απαιτείται πολλή δουλειά. Μας αρέσει η δουλειά, δε θα ακούσετε πολλά λόγια από εμένα και τους συνεργάτες μου. “Ο Σαραβάκος και ο Νταμπίζας είναι παιδιά με ήθος, με εξαίρετους χαρακτήρες, είναι γνώστες της ελληνικής και ευρωπαϊκής νοοτροπίας. Υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση ως προς την κρίση και την άποψη του καθενός. Θα ήθελα να επισημάνω πως ό,τι απόφαση για την εξέλιξη της ομάδας θα παίρνεται από κοινού. Δεν μας αρέσουν τα πολλά λόγια. Στόχος να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιούνται οι παίκτες και ο κόσμος. Επίσης στόχος μας είναι να εξελίξουμε τους παίκτες της Παιανίας».

Δημήτρης Σαραβάκος: «Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από πολλά χρόνια είμαι στον Παναθηναϊκό κι έχω αυτή τη θέση. Έχω μιλήσει με το τιμ. Δεν θέλω τα πολλά λόγια. Θα είμαι ο συνδετικός κρίκος με το τιμ, με τον Γιάννη Αναστασίου, με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Γιάννη Βονόρτα. Θέλουμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, στόχος μας είναι να φέρουμε στην ομάδα παίκτες που δεν θα θέλουν μόνο ένα καλό συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα ξέρουν την ιστορία του Παναθηναϊκού και το τι σημαίνει να παίζεις για τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα