Ανάστατο το Λός Άντζελες από πρώην αστυνομικό-δολοφόνο

22:45 7/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ανάμεσα στα θύματα, βρίσκεται και πρώην συνάδελφος του υπόπτου. Ο φερόμενος ως δράστης, Κρίστοφερ Ντόρνερ, κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό και λιγότερο σοβαρά άλλους δύο, σε ανταλλαγή πυροβολισμών την Πέμπτη το πρωί.

Ο ίδιος είναι ύποπτος και για μια δολοφονία ςνός ζευγαριού το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ φέρεται να έχει συγγράψει κάποιου είδους «μανιφέστο», στο οποίο περιλαμβάνονται απειλές και κατά αστυνομικών οι οποίοι υπηρετούν στο Λος Άντζελες.

Ο ύποπτος υπηρέτησε στην πόλη μεταξύ 2005 και 2008, ωστόσο αποπέμφθηκε από το σώμα λόγω ψευδών δηλώσεων στοιχείων

στις οποίες προέβη.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο Ντόρνερ είχε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της 28χρονης Μόνικα Κουάν, η οποία δολοφονήθηκε το σαββατοκύριακο, μαζί με τον 27χρονο αρραβωνιαστικό της.

Οι Τάιμς του Λος Άντζελες αναφέρουν επίσης ότι οι αστυνομικοί που δέχθηκαν επίθεση το πρωί προστάτευαν άτομο το οποίο αναφερόταν ως στόχος στο «μανιφέστο» του Ντόρνερ.

Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί βρίσκονται στο χειρουργείο.

Οι αρχές έχουν ζητήσει τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του 33χρονου άνδρα, προειδοποιούν ωστόσο ότι δεν πρέπει να προσεγγιστεί, καθώς είναι πιθανότατα οπλισμένος και επικίνδυνος.

Το κείμενο ολοκληρώνεται με θετικές μνείες για προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, όπως ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι και ο ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα