ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΣΑΜΑΝΘΑ ΦΟΞ

Η αειθαλής τραγουδίστρια και σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του ΄80 Σαμάνθα Φοξ βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος με τη τεραστίων διαστάσεων, για τα δεδομένα τη πόλης, λιμουζίνα της.

Η Σαμάνθα Φοξ, εκείνο το γυμνόστηθο κορίτσι στις αφίσες που κοσμούσε ουκ ολίγα εφηβικά δωμάτια της εποχής, εξακολουθεί 30 χρόνια μετά να τραγουδά έστω και σε επαρχιακά κλάμπ όπως αυτό της Καλλιθέας Χαλκιδικής.

Ακόμη γοητευτική μίλησε για τα πάντα στη συνέντευξη της στη Θεσσαλονίκη.

Προσαρμοσμένος ο λόγος της  στην εποχή είχε άποψη για τους γκέι γάμους, λέγοντας ότι θα ήθελε όλος ο κόσμος να ζει ελεύθερος αυτό που τον ευχαριστεί, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί  για τον φημολογούμενο δικό της με την μάνατζερ της Μάρα που τη συνόδευε πιστά και στη Θεσσαλονίκη.

Μίλησε για τις σύγχρονες μουσικές βιομηχανίες, για τα CD που δεν πουλάνε πλέον αντίτυπα καθώς όλοι τα κατεβάζουν από το διαδίκτυο, για τις πλαστικές εγχειρήσεις που δεν έκανε όπως είπε για την ιδιότητα του «συμβόλου του σεξ» που της αρέσει να διατηρεί, αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Μάλιστα φάνηκε αρκετά ενημερωμένη καθώς όπως είπε έχει συγγενείς στη Ζάκυνθο και την πληροφορούν για «ελληνική τραγωδία». Τόνισε δε ότι ελπίζει  οι Ευρωπαίοι ηγέτες να δείξουν κατανόηση και να βοηθήσουν.

Για όσους δεν τη θυμούνται ούτε από τις προκλητικές φωτογραφήσεις ίσως να τους θυμίζει κάτι το άλμπουμ «Touch me» με το ομώνυμο τραγούδι. Τότε το 1986 είχε πουλήσει το περί τους 40 εκατομμύρια δίσκους και να έχει γίνει το Νο1 τραγούδι σε 17 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι βορειοελλαδίτες ακόμη την θυμούνται καθώς πουλήθηκαν ήδη περί τα 1.000 εισιτήρια (των 7 ευρώ στην προπώληση, ενώ στην είσοδο του κλαμπ της Χαλκιδικής θα στοιχίζουν 12 ευρώ). Τα περισσότερα απ αυτά μάλιστα -σύμφωνα με τους διοργανωτές- αγοράστηκαν από την επαρχία της Μακεδονίας (Κοζάνη, Φλώρινα) αλλά και τη γειτονική Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα